Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimile nadzorne kamere

Je li ovo najgori pokušaj parkiranja? Prosudite sami...

Foto: Youtube Screenshot
21.10.2018.
u 16:50

Na videu se vidi kako se crni automobil iz nepoznatih razloga zabija u auto koji je izgurao s parkirnog mjesta, a nakon toga se punim gasom zabija u zid

Nadzorne kamere u Kini snimile su neobičan prizor pokušaja parkiranja.

Na videu se vidi kako se crni automobil iz nepoznatih razloga zabija u auto koji je izgurao s parkirnog mjesta, a nakon toga se punim gasom zabija u zid.

Je li vozač slučajno stisnuo gas umjesto kočnice, nije vidio automobil u koji se zabio ili je ovo jednostavno bio najgori pokušaj parkiranja, ne znamo, no jedno je sigurno: vratolomijom je oštetio tri automobila i zid, a budući da je snimljen, sigurno će odgovarati za materijalnu štetu.

>> Pogledajte video: Uhvaćeno nadzornom kamerom: Nesmotrenost ih je stajala bolova

Ključne riječi

Komentara 9

PO
Polarus
00:40 22.10.2018.

Đakić ?

DU
Deleted user
23:21 21.10.2018.

prešao s mehaničkog na automatski mjenjač i još ako je pod nečim.

Avatar ivo587
ivo587
22:02 21.10.2018.

nalio se brlje iz kućne radinosti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije