Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva snimka

Je li ovo moćno rusko oružje koje tjera na halucinacije?

štit
Screenshot/YouTube
04.04.2019.
u 13:59

Mediji su izvještavali da je ruska mornarica je opremila dva ratna broda s oružjem koje neprijatelje tjera na povraćanje i halucinacije, čineći ih dezorijentiranim

Rusko Ministarstvo obrane objavilo je snimke obuke svoje vojske. Tijekom operacije na snimci se vidi kako ruske snage koriste svjetleći štit koji osim što služi za zaštitu ima mogućnost i da izazove halucinaciju i mučninu, piše Blic.

Podsjetimo, mediji su izvještavali da je ruska mornarica je opremila dva ratna broda s oružjem koje neprijatelje tjera na povraćanje i halucinacije, čineći ih dezorijentiranim.

Ruska državna tvrtka Ruselectronics razvila je oružje nazvano Filin 5P-42. Ono ispaljuje oscilirajuću zraku snažnog svjetla koje dezorijentira neprijatelje te ometa uređaje za noćni vid i daljinomjere.

Oružje emitira oscilirajuću zraku svjetlosti koja je osmišljena tako da uzrokuje privremenu sljepoću, dezorijentaciju, pa čak i mučninu.

VIDEO Muškarac se 'borio' s labudom, no sve je zaprepastio postupak ove majke

Ključne riječi

Komentara 9

SE
serđo12
17:18 04.04.2019.

Bolje je ono od Amera koje tjera na smijanje!

DE
deda1234
16:28 04.04.2019.

Jel portal vecernjeg izaziva halucinacije..

Avatar nekakav
nekakav
07:25 05.04.2019.

klasična cia metoda zasljepljivanja... nije fora u svjetlosti, već u zvuku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije