Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SABORA

Jandrokovića poruka javnosti: Sijači mržnje i perfidni demagozi neće učiniti ništa korisno

Zagreb: Gordan Jandroković dao izjavu nakon sjednice Predsjedništva Sabora
Patrik Macek/PIXSELL
19.10.2020.
u 17:46

Veliki izazovi su pred Hrvatskom. Zato trebamo ostati razboriti, odgovorni i solidarni, poručio je Jandroković.

Kako se na snimci, koju je Hrvoje Zekanović objavio na svojim društvenim stranicama, vidi da u saborskoj dvorani (nazvanoj po Janku Draškoviću) portert Josipa Manolića okreće na stražnju stranu, htjeli smo komentar toga čina dobiti i od predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića

Iz njegova ureda prvotno nam je rečeno da predsjednik Sabora o tome ne želi ništa komentirati.  No kasnije je Jandroković na svom Facebook profilu uputio ovu poruku: 

- Veliki izazovi su pred Hrvatskom. Zato trebamo ostati razboriti, odgovorni i solidarni. I nitko od nas ne smije dolijevati ulje na vatru. Ako se ne slažemo, to nije razlog za verbalno ili fizičko nasilništvo. Postoji granica, u političkoj borbi za vlast nije sve dopušteno. Pred Hrvatskom je niz novih, zdravstvenih, sigurnosnih i socioekonomskih izazova, a sijači mržnje i perfidni demagozi neće učiniti ništa korisno. Zadaća politike je rad za javno dobro, zato se ne vraćajmo u prošlost već učinimo sve da hrvatsko društvo i država idu naprijed. A to mogu samo oni koji su odgovorni, razboriti, hrabri i solidarni.

 

Kako doznajemo, Jandroković se ovom općom porukom obratio cjelokupnoj javnosti vezano uz trenutačnu situaciju u društvu.

Komentara 9

DU
Deleted user
18:15 19.10.2020.

sa najvecim sijacem mrznje i porazenim u oslobodilackom ratu ste u savezu ili koaliciji...g.predsjednice hrvatskog sabora u kojoj drzavi u svijetu manjinska narodnosba skupina vodi nacionalnu politiku osim u vasoj hrvatskoj...citate li srbobran pardon novosti...poviest se ponavlja...

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
18:17 19.10.2020.

Niti si ratborit, niti racionalan a ponajmanje hrabar. Ti si samo uhljeb, sluga koji je vazda trebao gospodara, jer da si nešto od toga što nabrajaš nikada ne bi sklopio savez sa velikosrbima.

ZA
zubalo_ankica
18:05 19.10.2020.

Milanovic bi se prvi trebao prepoznati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije