Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporni tvit

Je li Musk zbog nje izgubio 20 milijuna dolara?

Elon Musk
Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL
1/5
Autori: Hina, Vecernji list
30.09.2018.
u 13:08

Muskova djevojka ekscentrična je kanadska glazbenica rođena kao Claire Elise Boucher 17. ožujka 1988. godine u Vancouveru

Elon Musk, osnivač i izvršni direktor proizvođača električnih automobila Tesla Motors, odstupit će s mjesta predsjednika uprave nakon nagodbe s američkim regulatorima, ali ostaje izvršni direktor tvrtke. Musk će ostati izvršni direktor u Tesli, ali u iduće tri godine neće biti predsjednik uprave, a on i Tesla platit će po 20 milijuna dolara kazne.

Američka komisija za vrijednosne papire (SEC) optužila je u četvrtak izvršnog direktora Tesle Elona Muska za prevaru zbog niza lažnih i obmanjujućih tweetova i zatražila da ga se ukloni s čela tog proizvođača električnih automobila.

Musk je putem Twittera poručio da razmišlja o povlačenju dionica Tesle s burze i da je to za kompaniju „najbolji put naprijed”.

Osnivač Tesle izjavio je i kako investitori podupiru taj plan, da je financiranje osigurano i da će dioničarima biti ponuđeno 420 dolara po dionici – za petinu više od tadašnje cijene.

Navodno je Musk imao problema sa svojom djevojkom pjevačicom Grimes i htio ju je zadiviti. U svom tvitu napisao je da će dioničarima biti ponuđeno 420 dolara po dionici. Upravo je broj 420 je simbol među onima koji konzumiraju marihuanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🕷 by @brigittelacombe 🕷 for @harpersbazaarus

A post shared by Grimezsz (@grimes) on

U cijelu priču se umiješala reperica Azealia Banks koja se dopisivala s Grimes. Prepiska se proširila internetom gdje Grimes navodi kako je njezin dečko pisao o dionicama dok je navodno bio drogiran, piše highsnobiety.com

Inače, par se prvi puta zajedno u javnosti pojavio još u svibnju na Met Gali, a otada su nerazdvojni. Muskova djevojka ekscentrična je kanadska glazbenica rođena kao Claire Elise Boucher 17. ožujka 1988. godine u Vancouveru u Kanadi.

Prvi puta se pod imenom Grimes predstavila na MySpaceu još 2007. godine, a 2010. je objavila svoj prvi album. Par je navodno počeo izlaziti nakon što je Elon na Twitteru odgovorio na njezinu šalu koju je objavila još prije tri godine.

Pogledajte video: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije