Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Grmoja:

'Je li možda preduvjet za postati glavni državni odvjetnik članstvo u tajnoj organizaciji?'

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
19.02.2020.
u 14:47

Sigurno je da za Plenkovića, koji je u unutarstranačkim izborima, nije dobra okolnost da je ova Vlada podržala odvjetnika koji je član masonske organizacije, kazao je Grmoja

Neovisno tko što mislio o masonskoj organizaciji činjenica da je glavni državni odvjetnik prije prisege i izglasavanja u Saboru zatajio hrvatskoj javnosti da je član jedne tajne organizacije, čime je stavio interese te organizacije i svoje vlastite iznad javnog, govori da on više ne može biti i ne zaslužuje biti glavni državni odvjetnik. Treba postaviti pitanje premijeru Plenkoviću je li bio upoznat s time i ako nije, ako ga sigurnosne službe nisu s time upoznale, postoji li kakav utjecaj te tajne masonske organizacije i na tajne službe. Je li možda preduvjet za postati glavni državni odvjetnik članstvo u tajnoj organizaciji?- kazao je Mostov Nikola Grmoja.

- Nikica Gabrić govori o tome da je bivši glavni državni odvjetnik Mladen Bajić njegov prijatelj tako da se ovdje otvara puno pitanja. Jutros je glavni državni odvjetnik bio zbunjen, čini se kao da ni on sam nije siguran u svoju sudbinu. Sigurno je da za Plenkovića, koji je u unutarstranačkim izborima, nije dobra okolnost da je ova Vlada podržala odvjetnika koji je član masonske organizacije. Očekujem od ministra Bošnjakovića da povuče određene korake. Znam što bih ja napravio. Ja prvo ne bih predložio Jelenića za državnog odvjetnika, a Vlada ima mehanizme za opoziv - kazao je Mostov Nikola Grmoja dometnuvši kako je nevjerojatna Jelenićeva izjava da mu je imponiralo postati masonom. 

- Nekome tko se bavi tim poslom treba imponirati da ima dobre rezultate u državnom odvjetništvu, da ljudi koji su odgovorni za koruptivne radnje u konačnici i odgovaraju, a ne da ga zovu nekakvi opskurni tipovi i nude mu članstvo u tim organizacijama - istaknuo je Grmoja.

Komentara 5

MA
madaaaa
21:59 19.02.2020.

bravo grmoja

BE
bergorest
20:49 19.02.2020.

Preduvjet je da na čelu DORH-a bude osoba koju odobri UDBA, da se ne ugroze , istražuju i procesuiraju komunjarski kriminalci i zločinci

Avatar 2222
2222
18:23 19.02.2020.

Grmoja rekao si to vec x puta nasa vlada necuje ono sto ne zeli ,oni dobro vide zato idite na ulice i protestirajte vidite da vas manjine svaki dan ubijaju a zakona se oglusio i istrazuje vijecno dogadjaj.Vi svi u sabornici trebate zajedno zahtjevati nesto sto bi policiji dalo vece ovalasti , bez pravosudja nemamo izlaza jedino ovakve scene koje se cuju iz medija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije