Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
158 12°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar prof.baltazar
  prof.baltazar:

  Evo uzet ću par minuta i ponuditi jedino isplativo i za održavanje najbolje rješenje. Prvo srušiti sve HDZ-ovce na izborima jer ta bedasta ekipa nikad neće imati intelektualni kapacitet shvatiti ovo što pišem. Hrvatska je rijetko naseljena država i ima ... prikaži još! na bacanje zelenih površina koja mogu odlično poslužiti kao retencije. Ništa nećemo dobiti izgradnjom/obnovom nasipa jer rijeka samo traži prostor, a voda je ljud nezaustavljiva. Zato...retencije i samo retencije...hvala

 • Deleted user:

  Tridesetak i više možda godina, nerad, prevelika opuštenost, nebriga naročito lokalnih vlasti, mada i glavnu Vlast RH, ne može elaborirati "ne stvaranje zaštita od područja gdje su poplave od pamtivijeka"! Koliko godina i unatoč dugih sušnih razdoblja, nije učinjeno skoro ... prikaži još! ništa u recimo Karlovcu, Sisku i svim ne nabrojenim mjestima gdje nakon malo veće kiše poplavi cijela imovina ljudi!? Zečji nasipi očito nisu dostatni za +9 metara visine vodostaje rijeka u tim krajevima? Naj jednostavnija je obrana izgradnja nasipa dostojnih takvim vodostajima rijeka? Sve ostalo, kao "sagradit ćemo nove kuće" i tome slične "parole" ne služe ničemu drugom do vađenju kestena iz vatre Vladajućih! Probleme treba rješavati od korijena, nikako od krošnje!?

 • Avatar indigo25
  indigo25:

  Ili možda da neko u Hrvatskim vodama preuzme odgovornost za zakazivanje sustava nakoji je potrošen novac iz državnog proračuna.

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
nova pravila

Voditelj fitness centra ogorčen: 'Zatvorili su svlačionice i rekli da se ljudi mogu presvlačiti u kafiću'

OTAC I SIN ZAVRŠILI U REMETINCU

Tražili ga 5000 eura da ga ne prijave zbog pedofilije jer se upucavao 12-godišnjakinji

Ilustracija
kratkotrajna situacija

Meteorolog o zagađenju zraka u Zagrebu: 'Bio je bogat česticama koje loše utječu na zdravlje'