Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Horvat:

'Je li crvena boja dosta jaka da prekrije korupciju?'

Darko Horvat
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
19.06.2020.
u 19:44

- Hej, pa to je čovjek koji je na zadnjem sjedištu auta, iz države u državu, vozio sedamdesetak tisuća eura. U kešu. Pa nije to neka lova. Osim za naše antikorupcijske dečke, poručio je Horvat.

Je li crvena boja dosta jaka da prekrije korupciju, upitao je u priopćenju za javnost predsjednik međimurskog HDZ-a Darko Horvat koji se ovaj put, osim župana Matije Posavca, dotaknuo i Mladena Novaka, predsjednika međimurskog SDP-a, koji se našao na listi Restart koalicije i najavljuje da će se boriti protiv korupcije.

- Hej, pa to je čovjek koji je na zadnjem sjedištu auta, iz države u državu, vozio sedamdesetak tisuća eura. U kešu. Pa nije to neka lova. Osim za naše antikorupcijske dečke. Priča ima zanimljiv kraj. Naime, njegova je stranka pokrenula stegovni postupak protiv njega, jer je kažnjen sa više od 1,3 milijuna kuna od strane Porezne uprave za nepravilnosti u poslovanju njega i njegove tvrtke - istaknuo je u priopćenju za javnost Horvat te dodao:

- Da smo si jasni, netko će odmah reći, HDZ-ovci i njihove tvrtke su na listama dužnika. Ali ovdje se ne radi o poreznom dugu, već o kazni. Za nepravilnosti ili za korupciju? Ali nema veze, crvena je boja jaka, poruka je jasna: Hrvatska bez korupcije! Pa makar i sa takvim ljudima na listi!

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
20:38 19.06.2020.

Ispravni naslov bi trebao glasiti: Je li crvena boja dosta jaka da prekrije našu korupciju?

Avatar dr.pedersen
dr.pedersen
20:11 19.06.2020.

Isto kao što je objedinjeno inspekcijsko izvješće dovoljno za sakriti odgovornost za ubojstvo 20 ljudi u Splitu.

Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
20:16 19.06.2020.

Znači nije pitanje da li korupcija postoji , nego tko više ubire !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije