Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SLIJEDI ZEKANOVIĆA

Javio se i Glunčić: Neću dati ostavku, nemam veze s HRAST-om

Matko Glunčić
Foto: Patrik Macek/ PIXSELL
1/2
11.04.2018.
u 14:09

– Nisam blizak HRAST-u niti sam imenovan uime HRAST-a, niti razmišljam o odlasku iz Ministarstva – izjavio je Glunčić za Večernji list.– Nisam blizak HRAST-u niti sam imenovan uime HRAST-a, niti razmišljam o odlasku iz Ministarstva – izjavio je Glunčić za Večernji list.

Hrvoje Zekanović iz HRAST-a jutros je objavio kako njihova stranka napušta vladajuću koaliciju. Pritom je istaknuo da će svi članovi HRAST-a napustiti sve pozicije u vladajućoj strukturi. Nagađalo se da će to osim Ladislava Ilčića (Ministarstvo kulture) i Hrvoja Šlezaka (Ministarstvo obrazovanja), značiti i odlazak Matka Glunčića (Ministarstvo obrazovanja) koji nije formalno član HRAST-a, no na tu informaciju je reagirao sam Glunčić i demantirao takav rasplet:

– Nisam blizak HRAST-u niti sam imenovan uime HRAST-a, niti razmišljam o odlasku iz Ministarstva – izjavio je Glunčić za Večernji list. Tvrdi da nema veze s HRAST-om:

– Ne želim se povezivati s njima. Sada sigurno neću dati ostavku, taj dio ne želim komentirati – zaključio je Glunčić.

Komentara 13

TM
trade_mark
14:56 11.04.2018.

hahaha... pa bio bi lud da se odrekneš sadašnje plaće. to se zove principijelnost (na domoljubni način)!!! :D :D :D

NI
Nikomah95
14:25 11.04.2018.

Dajte nam slike Splita!

Avatar babas
babas
14:57 11.04.2018.

Glunčić je Plenkijev igrač,nema on veze sa Hrastom. Plenki ga je htio progurati za šefa kurikularne reforme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije