Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks s maloljetnikom

Javila se i treća žrtva glumca koji daje glas Elmu iz Ulice Sezam

kevin clash,elmo
Reuters/PIXSELL
27.11.2012.
u 16:36

Neidentificirani muškarac danas ima 29 godina, a u vrijeme seksa s Clashom bio je 16-godišnjak

Oglasila se i treća navodna žrtva Kevina Clasha, glumca koji je davao glas lutku Elmu iz dječje emisije Ulica Sezam, piše New York Daily News. Clash je morao napustiti posao nakon optužbi da se upuštao u seksualne odnose s maloljetnicima.

Posljednja žrtva koja se oglasila muškarac je koji danas ima 29 godina i tvrdi da je Clasha (52) upoznao kao 16-godišnjak putem internetske službe za upoznavanje za homoseksualce. Njegov odvjetnik Jeff Herman rekao je da se dvojac sastao u Clashovu stanu u New Yorku, gdje su se upustili u seksualni odnos. Odvjetnik je rekao da je njegov klijent o tome 2009. godine počeo pisati knjigu, a odlomci bi trebali biti predstavljeni na konferenciji za medije na kojoj će biti najavljena tužba protiv Clasha na federalnom sudu u Manhattanu. Clashova glasnogovornica odgovorila je da tužba nema osnove.

Herman je otkrio da je neidentificirani klijent podrijetlom s juga SAD-a i kako  je u New York je došao kao srednjoškolac 2000. godine u potrazi za manekenskim poslom. Clash mu se predstavio kao 30-godišnjak, no u njegovu je stanu shvatio da je mnogo stariji. Susreli su se i 2003. i 2004. godine, a u međuvremenu je žrtva shvatila da je Clash čovjek koji daje glas popularnom lutku.

Ovo je treća optužba za seks s maloljetnicima protiv Clasha. Prvo se oglasio mladić Sheldon Stephens koji tvrdi da je s Clashom imao seksualne odnose kada je imao 16 godina. Prošli tjedan 24-godišnji Cecil Singleton iz Manhattana podnio je tužbu tešku 5 milijuna dolara tvrdeći da je u vrijeme seksa s Clashom imao samo 15 godina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije