Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Jauču jadni poduzetnici da su Hrvati lijeni i da ne žele raditi

Konobari
Getty Images
06.07.2019.
u 10:22

Gotovo je, stvari počinju pucati po šavu. Ugostitelji ne mogu više. Nema konobara, nema sobarica

SUBOTA, 29.6.

Teško je naći stranku u Hrvatskoj, koja više vraća povjerenje građana u politiku od Hrvatske narodne stranke. Poznati su kao stranka koja na svaku, pa i najmanju sumnju u zloupotrebu položaja, reagira burno. Jednostavno su takvi. Stoga, ne čudi da ih je ozlojedila vijest o manjim problemima ministra Lovre od Nerežišća i da traže da ga Plenki vrati doma. HNS je to. Principijelni su to ljudi.

NEDJELJA, 30.6.

Navodno ima stotine ormara u Gazdinim, a ne Kulmerovim dvorima. Čistačice ih provetravaju, ali puno je to posla. Kažu da stalno ispadaju kosturi iz njih. Zadnji koji je ispao, ispričao nam je da su Todorići lopatama izvlačili novac iz Agrokora. Deseci milijuna eura potrošeni su na luksuz i raskoš. Istovremeno stiže vijest da nasljednica Iva ljetuje s Anom Bučević. Izgleda da je i vortex u kvaru.

PONEDJELJAK, 1.7.

Traje hajka na Plenkijeve ministre, a društvo je nevino i čisto poput rose. Evo, pogledajte ministra Gorana Marića. Kada njemu nisu ništa našli, optužili mu sina koji je nedavno uselio u stan vrijedan dva i pol milijuna kuna. Dobro, malo je neobično da je čovjek podstanar, pored kuće koju posjeduje i da je stan u vlasništvu tvrtke kćeri od bivše tatine tvrtke, ali nemojmo uvijek u svemu vidjeti problem.

UTORAK, 2.7.

Gotovo je, stvari počinju pucati po šavu. Ugostitelji ne mogu više. Nema konobara, nema sobarica. Jauču jadni poduzetnici da su Hrvati lijeni i da ne žele raditi. Zbilja, u čemu je problem? Zašto mladi ljudi ne žele doći na Jadran, raditi po cijeli dan za 5-6 000 kuna, ležati u sobama bez klime u smještaju koji su sami morali pronaći i uživati u jednom slobodnom danu tjedno? Barem mogu dobiti batine kao na Braču.

SRIJEDA, 3.7.

Normalno, Lovro i dalje ostaje ministar. Ne da Plenki najbolje ljude. Novinari ne shvaćaju u čemu je problem. Pa ljudi, moji, zamislite kada bi to postao obrazac i da stvarno smijeni bivšeg načelnika općine, jer je prenamijenio zemljište sebi u korist? Pa HDZ je utemeljio čovjek koji je donio zakon koji je trajao jedan dan, taman onoliko koliko mu je trebalo da otkupi vilu u kojoj živi. Dosta je detuđmanizacije!

ČETVRTAK, 4.7.

Još se ne zna gdje će Trump prvo udariti. Sjeverna Koreje? Iran? Rusija? Na Dan nezavisnosti, pretvorio je Washington u Moskvu i prvi put su ulicama zabrujali tenkovi, a zrakom letjeli vojni avioni. Istog dana, Plenki i Krstičević provjeravaju borbenu gotovost naših legionara na istočnim granicama EU u Poljskoj. Naši vojnici, njih 80, poručuju da su spremni. Putin noćas neće spavati.

PETAK, 5.7.

Naša Kolinda nije u kampanji. Nema vremena za takve stvari. Spašava Europu. Eno je s našim policajcima na granici. Oduševljena je načinom na koji brane Europu od migranata. Kaže da policajci ne bi ni mrava zgazili i da migranti lažu kada kažu da ih naši mlate i pljačkaju. To što izgledaju pretučeno, ne znači ništa. Kolinda kaže da je to zato što se kreću po teškom terenu. Baš se to dobro sjetila.

Video: Hrvatski zastupnici u EU parlamentu predstavili u kojem su odboru

Komentara 9

LA
lavander7
12:33 06.07.2019.

Slobodnom danu? Sta je to?

DA
darwil
10:31 06.07.2019.

Dobro je jučer rekao prof.Vedriš .Jadna je država u kojoj se traže sobarice i konobari koji ne stvaraju novu vrijednost ili društveni dohodak dok stručnjaci i obrazovani koji mogu stvoriti tu vrijednost odlaze.Jadna je i budučnost ove zemlje.

Avatar vkv353
vkv353
11:32 06.07.2019.

50godina jaučem kako je mala plaća i dalje mala pa neka cijeli turizam propadne biti će bolje.u tri mjeseca zarade bogatstvo a da ja radim po 16sati kada je vrh sezone za 5000kn neću za 10000kn možemo prićati.prošlo je vrijeme kada su poslodavci govorili ima ko hoće da radi a sada više nema.zato ako nemogu naći radnike u turizmu znači da su ti poslodavci ne sposobni trebaju svi da propadnu do jednog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije