Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHAT o izborima

Jasmina Popović, Klauški i Hrstić na chatu Barometra

kolaž
Foto: Pixsell
10.09.2015.
u 11:50

Chat je počeo u 11 sati, u njemu mogu sudjelovati stalni korisnici Barometra, a sve zainteresirane čitatelje pozivamo da se prijave i uživo prate razgovor

Koliko je važan datum izbora i može li on utjecati na rezultat? Kakva nas kampanja očekuje? Hoćemo li sljedeća dva mjeseca pratiti medijsko ratovanje HDZ-a i SDP-a i osobna prepucavanja Milanovića i Karamarka, ili ćemo konačno slušati o gospodarskim programima i rješenjima koja će zemlju izvući iz krize? Koliko su realne ankete i možemo li predvidjeti ishod ovih izbora? Što je s "trećim putem"?

Ovo su samo neka pitanja o kojima ćemo, na chatu Barometra o predstojećim parlamentarnim izborima, razgovarati s etabliranim komentatorima i kolumnistima Jasminom Popović (HRT), Tomislavom Klauškim (24sata) i Ivanom Hrstićem (Večernji list).

Chat je počeo u 11 sati, u njemu mogu sudjelovati stalni korisnici Barometra, a sve zainteresirane čitatelje pozivamo da se prijave i uživo prate razgovor.

>> Hrvati vole centar i protive se lustraciji

Komentara 11

Avatar juricamesko
juricamesko
13:21 09.09.2015.

i onda ste stavili dva lijevo orijentirana novinara (Klauški i Popović) protiv jednog desnog Hrstića. preuzimate koncept s radmanovizije.da ravnopravno budu zastupljene obje opcije.

UR
uragan
13:32 09.09.2015.

Ne dva nivinara nego dva zagovornika i provoditelja za Hrvate i ne samo Hrvate zlocinacke velikostpdke Memoryndum 2 politike. Dolaskom Karamarka porazit cemo zlocinacku Memorandum politiku i petu kolonu u Hrvatskoj na tko je činio.'

AJ
ajmo
13:30 09.09.2015.

Vjerujem da nečemo slušati prepucavanja nego da če HDZ konačno reči što misli napraviti jer ovi su rekli svoje i da če otiči potuljenog nosa kako i zaslužuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije