Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JARUŽALO'
Povratak na članak

Počinje dražba za najskuplji brod s Uljanikovih dokova. Početna cijena: 794 milijuna kn!

Patenti i oprema ugrađeni u brod zaštićeni su, pa tehnologiju broda, koji vrijedi više od milijarde kuna, ne smije koristiti treća strana

Komentari 6

CH
chemica
13:04 05.10.2019.

Pa šta ovi naši papani nisu na vrijeme za vrijednost patenata smanjili i vrijednost državnih jamstava...Podobni i nesposobni.

VL
SS
simpatican.simpa
13:23 05.10.2019.

Još jedna zasluga Vlade RH i njihovog ministra gospodarstva koji nas uporno uvjeravaju da štite interese radnika. Ukratko još jedna u nizu laži i pljački, netko će kad tad odgovarati, ali ne pred ovim korumpiranim pravosuđem. Bez pajser revolucije nema rješenja.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
12:48 05.10.2019.

da neće kao i BIjele noći... vrijedi milijarde a na kraju će se malverzacijom prodati jeftinije....

VL
DU
Deleted user
13:58 05.10.2019.

Ovdje svi komentatori poznaju najbolje pravo. Šteta što se ne stave na raspolaganje vladi.

VL
SR
sramitese
13:03 05.10.2019.

iz svega proizlazi..da brod nece nikad zaplovit..a kamo bit prodan..a i ako bude..nekom rvatskom tajkunu..moce plovit samo oko skvera..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.