Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Janica na Sljemenu u društvu misterioznog dečka

Janica Kostelić
Foto: Pixsell
1/5
Autori: mp, lk, sh/VLM, jl, dik
03.01.2010.
u 11:50

Prije nego su vojnici na Krumpirište stigli s loncima graha dovoljnim da nahrani šest tisuća navijača, glad se zavaravala palačinkama i čajem.

Među navijačima na Sljemenu, kao i svake godine, našla se i Janica Kostelić. Stigla je u muškoj pratnji bodriti Anu i Niku.

Vrući grah s kobasicom već se dimi iz tanjura Zagrepčana koji utrku Snježne kraljice prate na popularnom Krumpirištu.

Napeta navijačka atmosfera već je debelo "otvorila" apetit. Prije nego su vojnici na Krumpirište stigli s loncima graha dovoljnim da nahrani šest tisuća navijača, glad se zavaravala palačinkama i čajem.

Ove godine bez transparenata, ali za razliku od lani na sunčanom i snijegom slabom prekrivenom dijelu za navijače, nije nedostajalo zabave. Izgleda da je šesta godina za redom kako Sljeme ugošćuje svjetske skijašice bila dovoljna da gledatelji nauče kako se odjenuti, a da u nekoliko sati koliko traje utrka ne promrznu.

No ni ove godine uz gomilu upozorenja nisu se mogle ne primjetiti dame koje su stigle sređene od glave do pete, bez neizbježnih potpetica kojima su nabadale po blatu.

Zaposleni su i pripradnici Gorske službe spašavanja koji su od jutra pa do završetka prve utrke šest puta priskočili u pomoc. Najcešće su ozljede, kažu iz GSS-a, pothlađivanje i umor navijača. Najteže je pak ozlijedena kanadska skijašica Anna Goodman koja je u prvom laufu pala cetiri vrata prije cilja, a GSS-ovci su ju odnijeli sa staze do vozila Hitne pomoći i trenutno je u Traumatološkoj bolnici na magnetskoj rezonanci. Doznajemo da je ozlijedila desno koljeno.

Za Sljeme se akreditiralo 500-tinjak što domaćih što stranih novinara, a do sada je na Sljeme pristiglo oko osam tisuća navijača.

Komentara 12

PE
petrovve
16:33 03.01.2010.

theovice... Nju ne zanimaju novinari,jedino je to istina...cijelo promoviranje sponzora...Zato je i placena,a zasto i nebi. I od nas bi svaki isto to da mu se da prilika,ali ne mozemo biti svi poznati...Ipak ima i ona svoj privatni zivot,i nitkoni zivot,i nitko izvana nema pravo da se u njega petlja...Sta mene briga dali ima ili nema decka .To je njena privatna stvar.

PE
petrovve
16:36 03.01.2010.

Milka cokolada, ke ??... *r*nj* u lila omotu....Ima drugih no name koje su kvalitetnije od milke.

TH
thevoice
15:38 03.01.2010.

anica 08, da nju ne zanimaju novinari i da joj smetaju nebi bila na sljemenu krcata sponzora po sebi ! milka je jako dobra cokoladaaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije