Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Jandroković: 'Zastupnici moraju biti primjer pa će sabor nastaviti u hladnom pogonu'

Napomenuo je kako je bilo riječi i o tome kako će organizirati međunarodna suradnja, što će se događati na našim granicama, kako ćemo odgovoriti na sve izazove u gospodarstvu...

Komentari 5

MA
manipulacija
14:19 13.03.2020.

Situacija se s epidemijom mijenja iz sata u sat.. treba biti spreman na sve strože mjere koje bi mogle nastupiti..

VL
DD
duda.dudica
14:20 13.03.2020.

Građani trebaju prestat širiti paniku međusobno i prestati pustošiti police u trgovinama! Svi prate vijesti i stožer izvještava o stanju, ako bude potrebe za kakvim strožim mjerama, znat ćemo na vrijeme

VL
ŠN
šnicl
14:20 13.03.2020.

Treba se pridrzavati danih pravila i procedura kako bi se taj virus obustavio. Vrlo pohvalno sto sabor nastavlja sa radom da se uspjesno mozemo nositi sa svim situacijama.

VL
JI
Ja i Ja
16:04 13.03.2020.

Aj hvala Bogu. I onako nikakva korist od vas...

VL
Avatar tomsom
tomsom
14:55 13.03.2020.

Koja pametna izjava, pa vi ste stalno u hladnom pogonu. Pošto ih je uvijek samo desetak u sabornici ne mogu se zaraziti i da hoće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.