Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČARI IZBLIZA

Jandroković raznježio društvene mreže: Objavio fotografije s maturalne večere

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.05.2020.
u 14:37

U ovom trenutku nije poznato vodi li stranicu on sam ili pak netko drugi za njega.

Predsjednik Sabora i politički tajnik HDZ-a Gordan Jandroković dugo je odoljevao društvenim mrežama. No, kako se bliže izbori i on je tome pokleknuo.  Nakon što je u ponedjeljak nakon raspuštanja Sabora potvrdio novinarima kako je profil njegov, nije trebalo dugo čekati na njegove objave. 

U statusu naslovljenom 'Modna kolekcija proljeće/ljeto 86' osvrnuo se na svoju maturalnu večeru. 

- Maturalna večer, svibanj 1986. u Bjelovaru. Danas u vrijeme epidemije, kada naši maturanti nažalost nemaju maturalne večeri, prisjetio sam se svoje prije 34 godine - stoji u statusu. 

 

Njegova posljednja objava ugodno je iznenadila mnoge. U ovom trenutku nije poznato vodi li stranicu on sam ili pak netko drugi za njega, a naprema njegovom stranačkom šefu Andreju Plenkoviću koji ima 69 tisuća pratitelja Jandroković broji skromnih 663. 

Komentara 13

JA
jackiechan3
14:50 21.05.2020.

isti je! skuži se odma po osmijehu

ŽM
željo_moja
14:50 21.05.2020.

Pravi Don Juan 😂😂odlicna fotka

Avatar Šipo
Šipo
14:52 21.05.2020.

lekcija za bojana punoglavaševića kako se koriste drustvene mreze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije