Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javna podrška

Jandroković podržao Karamarkovu kandidaturu za šefa HDZ-a

'20.09.2011., Zagreb - Goran Jandrokovic, ministar vanjskih poslova RH, u prostorijama MVP-a odrzao konferenciju za medije  .   Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
26.04.2012.
u 13:25

Gordan Jandroković drži da Tomislav Karamarko ima jasne političke stavove i svjetonazore te da u ovom trenutku može zajamčiti stabilnost HDZ-a.

– Javno sam podržao kandidaturu Tomislava Karamarka jer smatram da je on najkvalitetnije rješenje za HDZ. Čovjek je s velikim političkim iskustvom, ima jasne političke stavove i svjetonazore i kao osoba mi se sviđa te smatram da u ovom trenutku može zajamčiti stabilnost HDZ-a – objasnio je Gordan Jandroković zbog čega je upravo Karamarka podržao u utrci za čelnika HDZ-a.

Za stranačkog kolegu Gordana Jandrokovića koji je javno dao potporu Tomislavu Karamarku, Kosor je rekla da je često mijenjao mišljenja.

 - Kad spominjete Jandrokovića spomenula bi njegov intervju u jednom tjedniku krajem listopada gdje je jasno rekao da će podruprijeti mene i da ja to zaslužujem. Ja i gospodinu Jandrokoviću želim svu sreću – zaključila je Kosor.

Na pitanje novinara da komentira izjavu Jadranke Kosor koja je rekla kako on često mijenja mišljenje te da je njoj dao svoju potporu, Jandroković je odgovorio: – Ja sam bio među prvima iz predsjedništva HDZ-a koji je rekao da je za promjene vodstva. To sam rekao čim su najavljeni unutarstranački izbori. Ne znam zašto to gospođa Kosor govori, neću uzvratiti na isti način zato što smatram da trebamo držati određenu razinu u ovoj izbornoj kampanji. Ljudi se natječu sa svojim programima i osobnostima te mislim da svatko od nas ima pravo izabrati onoga za koga smatra da je najbolji.

 

Komentara 81

TR
trofaznijudeomasonskikomunjara
13:46 26.04.2012.

Which two chapters?

Avatar 24/7
24/7
14:11 26.04.2012.

Što će sada Jaca učiniti kada joj više nema Njonja? sada jadna sigurno plače od tuge.Karamarko se stvarno usrećio sa njime ali niti to ne čudi ali uzalud mu i prijetnje ljudima po terenu jer neće biti predsjednik.Milinović se sam oprostio od kampanje sa svojim laganjem u vezi crnih fondova,a Jaca je već prošlost stranke odavna i nju više nitko ne može spasiti.

RO
robertooo
15:16 26.04.2012.

ako je karamarko najkvalitetnije riješenje za hdz onda bolje da nas nema.....tko je to samo pametan naučio jandrokovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije