Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZROCI PORAZA

Jandroković: Očekujem otvorenu raspravu na sjednici Predsjedništva HDZ-a

Gordan Jandroković glasovao u drugom krugu predsjedničkih izbora
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
07.01.2020.
u 17:08

Jandroković je rekao i da očekuje kako će ta rasprava biti temelj za buduće djelovanje HDZ-a i ozbiljne pripreme za parlamentarne izbore na kojima očekuje da će ponovno biti najjači.

Predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković rekao je u utorak kako na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća očekuje otvorenu raspravu o tome zašto nisu na predsjedničkim izborima ostvarili očekivani rezultat i raspravu koja će biti temelj za buduće djelovanje HDZ-a.

"Očekujem otvorenu raspravu. Raspravu koja će zaista dotaknuti one ključne stvari zbog kojih nismo ostvarili rezultat kakav smo očekivali", izjavio je Jandroković novinarima uoči sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a na kojoj bi se trebali analizirati uzroci poraza Kolinda Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima.

Jandroković je rekao i da očekuje kako će ta rasprava biti temelj za buduće djelovanje HDZ-a i ozbiljne pripreme za parlamentarne izbore na kojima očekuje da će ponovno biti najjači.

Video: Milanović verbalno napadnut na biralištu

Komentara 18

Avatar Dipsy
Dipsy
18:29 07.01.2020.

Rasprava ce sigurno, kao i obicno, biti otvorena, konstruktivna i transparantna s ozbiljnom analizom postignutih rezultata

VA
Vagabundo
18:27 07.01.2020.

Pobjeda SDPa na predsjednickim nema veze s parlamentarnim izborima. Zar stvarno mislite da Bernardic moze biti novi premijer??? On ne moze biti ni sluga Plenkovicu

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
19:02 07.01.2020.

I dok nemoć pretvara snagu u bol...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije