Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dobro surađujemo'

Jandroković očekuje nastavak kvalitetne suradnje HDZ-a s HNS-a pod vodstvom Vrdoljaka

Gordan Jandroković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
17.12.2017.
u 12:55

Jandoković je odgovarao na pitanja novinara prije svečanosti unošenja Betlehemskog svjetla u Zagrebačku katedralu.

Predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je kako s povratkom Ivana Vrdoljaka na čelo HNS-a, za što se već duže vrijeme zna, očekuje nastavak kvalitetne suradnje između HDZ-a i HNS-a.

"HNS će izabrati čovojeka za kojeg smatra da će najkvalitetnije zastupati interese svoje stanke. Suradnja s HNS-om je za sada iznimno dobra, radimo na zajedničkim proejktima, poštujemo i međusobne razlike koje postoje između HDZ-a i HNS-a i vjerujem da će ta suradnja biti dobra", izjavio je Jandroković prije svečanosti unošenja Betlehemskog svjetla u Zagrebačku katedralu.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Komentara 23

Avatar rubinet
rubinet
16:24 17.12.2017.

vlast je slast!! gospodo hadezeovci...u borbi za vlast doslovce nemate srama...... vaš program koji bi se trebao temeljiti na demokršćanskim uzusima nikakove dodirne točke s dotičnom strankom(HNS). pozivate se na državotvornost !?.. a što bi predsjednik Tuđman rekao na ovajj cirkus?nije vam bio dobar MOST,a sad su vam dobri HNS i Pupovac...

I1
ing-12345
13:44 17.12.2017.

Sramota. Vrdoljaku je mjesto u zatvoru.

DU
Deleted user
15:40 17.12.2017.

Sve za vlast, vlast nizašto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije