Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SABORA

Jandroković o Milanovićevoj kritici: 'Uopće više neću komentirati njegove nebuloze'

Zagreb: Gordan Jandroković održao konferenciju za medije
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
08.04.2021.
u 15:04

Komentirao je objavu predsjednika Zorana Milanovića na Facebooku

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković izjavio je u četvrtak da ne želi više komentirati "nebuloze Zorana Milanovića", koji ga je nazvao "vjernim slugom svih šefova 'organizacije'" i ustvrdio da je njegov istup prema Sandri Benčić bio "ispod svake granice pristojnosti".

"Nebuloze Zorana Milanovića ne želim više komentirati. O njemu sam sve rekao u svojoj izjavi od 27. ožujka", kratko je Hini rekao Jandroković u vezi Milanovićeve današnje objave na Facebooku u kojoj ga je optužio da se zastupnici zeleno-lijeve koalicije obratio s "retoričkom bravurom kakva se više ne koristi ni na stočnim sajmovima".

U izjavi od 27. ožujka Jandroković je poručio da Milanović za njega više nije politički sugovornik i suparnik jer je "osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatno poremećaja ličnosti", pa će politički odnos i djelovanje tome i prilagoditi.

Bila je to Jandrokovićeva reakcija nakon što je predsjednik države optužio njega, premijera Andreja Plenkovića i saborskog zastupnika i predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca da su difamirali i vrijeđali njegovu kandidatkinju za predsjednicu Vrhovnog suda Zlatu Đurđević.

Milanović ih je usporedio s karakteristikama likova iz talijanskog filma "Ružni, prljavi, zli", Plenkovića je nazvao ružnim, Pupovca prljavim, a Jandrokovića zlim likom.

“Zoran Milanović izgovorio je riječi koje nisu dostojne bilo koga tko obnaša javnu dužnost u Republici Hrvatskoj, a kamoli predsjednika Republike. Još jednom zagadio je javni prostor, uputivši poruke mržnje i difamacije. Na te riječi je teško odgovoriti, a da ne otvorite novi krug optužbi, netrpeljivosti i zla", poručio je tada Jandroković.

"Stoga on za mene više nije politički sugovornik i suparnik. On je osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatnog poremećaja ličnosti. Sve više ljudi to misli ali još uvijek o tome ne govori glasno. Svoj budući politički odnos i djelovanje prema njemu prilagodit ću tim činjenicama”, kazao je Jandroković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije