Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer ima podršku

Jandroković: Novi ministar će se znati danas, mediji su na dobrom tragu

Gordan Jandroković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
21.05.2018.
u 15:08

Na upit je li uzdrmana pozicija predsjednika Vlade Andreja Plenkovića u HDZ-u, Jandroković je odgovorio kako će Sabor HDZ-a u subotu pokazati zajedništvo i snagu HDZ i kako očekuje snažnu potporu Plenkoviću

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković kazao je u ponedjeljak nakon sastanka u Vladi kako će se danas znati ime novog ministra gospodarstva i potpredsjednika Vlade, no nije želio otkriti o kome je riječ.

- Danas će se znati ime novog ministra gospodarstva i potpredsjednika Vlade. U ovome trenutku bilo bi prerano da ja priopćim tu vijest, ali vidim da već imate informacije i otprilike se ide u tom smjeru', kazao je Jandroković poručivši  medijima da su na dobrom tragu.

U  medijima se naime nagađa da bi novi ministar gospodarstva mogao biti Darko Horvat, a kao potpredsjednik Vlade spominje se ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.

Na upit je li uzdrmana pozicija predsjednika Vlade Andreja Plenkovića u HDZ-u, Jandroković je odgovorio kako će Sabor HDZ-a u subotu pokazati zajedništvo i snagu HDZ i kako očekuje snažnu potporu Plenkoviću.

Gordan Jandroković
1/7

O izjavama predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i premijera Plenkovića o tome da bi konzultanti u Agrokoru trebali vratiti novac, Jandroković je rekao kako smatra da neke radnje nisu bile učinjene dobro, ali da je u ovom trenutku prioritet nagodba.

- Prioritet je osigurati da se taj proces oko nagodbe vezan za Agrokor uspješno riješi jer ima ogromno značenje za hrvatsko gospodarstvo. Očito je da su se u taj proces uključili i oni koji su željeli destabilizirati vlast i prioritet nam je provesti nagodbu, stvoriti atmosferu da se ta nagodba dogodi, a i obraniti vladajuću većinu i osigurati stabilnost Vladi', kazao je.

Na upit tko to želi destabilizirati vlast Jandroković je ustvrdio 'ima jako puno', ali i dodao da se to neće dogoditi. -Vlada će nastaviti raditi, imat ćemo stabilnu parlamentarnu većinu, a na Saboru HDZ-a vidjet ćete koliko smo snažni i da Andrej Plenković ima čvrstu potporu', istaknuo je

Pozicije Adrisa, Francka i Agrama nije želio komentirati.

Komentara 10

Avatar PlenkiBORG
PlenkiBORG
16:06 21.05.2018.

Često sam na komentarim zida ŽIVOG ZIDA savjetovao da se naj efikasnije ova zloč.organizacija može i mora urušit iz nutra na način da okupite desetak istražitelja koji će se isključivo bavit potragom za dokazima kriminala HDZ-SDP klike. Materijalnih dokaza sasvimim sigurno ima na "tone"! Presudno je tada ne iči DORH-u sa time ni USKOK-u nego SVE ali SVE fotokopirat u stotinama primjeraka, sazvat konferenciju za novinare i onda im podijelit primjerke SVIMA! Ima li veče potvrde efikasnosti te ideje od ove afere mailovi, da nije dospjelo u medije NIKAD se vjerojatno nebi znalo kako je to odigrano a sada kada javnost bruji čak ni institucije koje HDZ kontrolira ne mogu šutit niti zataškat ništa! To je JEDINI način! Učinite to!!! Svako od nas može na ovaj način doprinjet da se ovi maknu! Dokaze možete udruzi ŽVIZDAĆA npr.dostavit ili direkt novinarima!

PR
prokurator
17:22 21.05.2018.

njonju za ministra! vidite kako je zaspao u kućnom solariju, sada je još ljepši. treba mu dati ministarstvo!

Avatar babas
babas
16:34 21.05.2018.

Plenki je ogoljen,traži se novi smokvin list!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije