Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Etičko povjerenstvo:
Povratak na članak

'Jandroković nije prekršio Izborni etički kodeks'

Jandrokovića je Povjerenstvu prijavio SDP-ov saborski zastupnik Saša Đujić, ustvrdivši da je za 'aktualnog prijepodneva' u Saboru, „u razdoblju od 10,11 do 10,14 sati“,  više puta naveo da je Ressler nositelj liste HDZ-a na izborima za Europski parlament

Komentari 5

SA
samojakonemapredaje
20:05 30.04.2019.

Meras nije imao hrabrosti sam prijaviti jer svjesno krši zakon i pokazuje nepoštovanje prema institucijama

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
19:14 30.04.2019.

Zamislite da o kriminalcima raspravlja neko Povjerenstvo,a ne Zakon. Još jedna uhljebnička, nepotrebna "Radna organizacija " u službi službi mazanja očiju.

VL
Avatar Hržić_Danijel
Hržić_Danijel
19:35 30.04.2019.

Aha, Marasova naljepnica na laptopu smeta i krši baš po Jandrokovićevom tumačenju zakon a javno izgovaranje HDZ-ovog imena kandidata je ok? Ne drukam ni u snu za SDP ili Marasa kao što nebi ni za HDZ jer HDZ=SDP samo uviđamđam dvostruke kriterije po HDZ poučku!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.