Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED
Povratak na članak

Nakon izdaje Plenkovićeve i Pavićeve veličanstvene reforme, digla se strašna oluja

Možeš ti našim ljudima i nacrtati rješenje, ali ne pomaže. Lijepo im je vizionar Milanović onomad objasnio da će prilično glupo raditi kuće pored rijeke, ako se rijeka svako malo izlije, ali džabe!

Komentari 10

VO
vorda400
11:25 18.05.2019.

Zašto naše pravosuđe nije javilo policiji da im u državu ulaze pripadnici kriminalne organizacije

VL
KB
kamilo.bozic
15:45 18.05.2019.

Zaista zivimo u zemlji ludaka i cuda svaka cast postenima.

VL
DU
Deleted user
14:59 18.05.2019.

Zar ste zaista, redakcijo, spali na to da Tjedni pregled, koji bi trebao biti kao neki satirični tekst ispadne ovako jeftin i tendenciozan? Mislim da bi darovitiji osmoškolac to napisao smislenije i duhovitije. Ako želite pravu satiru, onda unajmite novinara koji to zna. Ovako sve sliči nekom lošem srednjoškolskom uratku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.