Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 METARA

Jandroković i Bačić od Vlade do Sabora vozili se automobilom

Jandroković
Foto: Screenshot N1
1/2
03.07.2019.
u 11:37

Udaljenost između Banskih dvora i zgrade Sabora iznosi pedesetak metara, no Jandroković i Bačić ipak su odlučili ići automobilom

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković i predsjednik Kluba HDZ-a Branko Bačić jutros su sa sastanka u Vladi s Lovrom Kuščevićem i premijerom Plenkovićem do Sabora otišli –automobilom, kako bi izbjegli novinare koji su trčali ne bi li dobili izjavu o sastanku s Kuščevićem, piše N1.

Udaljenost između Banskih dvora i zgrade Sabora iznosi pedesetak metara, no Jandroković i Bačić ipak su odlučili ići automobilom.

Na taj su način uspjeli pobjeći novinarima koji su čekali izjave.

Jutros je, podsjetimo, održan sastanak premijera Andreja Plenkovića i ministra Lovre Kuščevića, na kojemu su sudjelovali i Jandroković i Bačić, a Kuščević je nakon sastanka rekao da neće dati ostavku te da je njegova imovina transparentna.

Komentara 17

MA
malibero
12:37 03.07.2019.

Mozda se srame, ha ha

IG
igor60
13:21 03.07.2019.

Od svih ljigavih kradezeovaca ova dvojica su najveći ljigavci.

AO
ante.oreskovic75
14:58 03.07.2019.

Ako imaš obraz i nisi ništavilo odi i reci to ljudima u lice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije