Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon otkaza

Jančiću već poništena i propusnica za HRT!

hrt
PIXSELL
12.04.2010.
u 23:41

Zbog "slučaja Jančić" pobunila se već i polovica vijećnika HRT-a.

Veljko Jančić, koordinator emisije Hrvatska uživo kojem je nova uprava HRT-a prošli tjedan i službeno otkazala ugovor o radu, danas nije mogao ući na Prisavlje. Potvrdio je to i on i glasnogovornik D. Družijanić, naglasivši kako "Jančiću nije zabranjen ulazak na HRT već mu je samo poništena propusnica" jer mu je počeo teći otkazni rok od 22 dana.

Stoga će odsad (i dotad) u matičnu kuću moći ući samo uz prethodnu najavu i obrazloženje razloga dolaska, tj. s propusnicom kao i svi drugi posjetitelji. Jančić (koji je nakon telefonskog razgovora s urednikom IP-a R. Kunićem i uz njegovo dopuštenje potom ipak ušao na Prisavlje) pak upozorava kako mu je rečeno da, uz otkazni rok od 22 dana, "s radom prestaje odmah, što je protuzakonito i protupravno", i dodaje kako bi i tijekom otkaznog roka morao imati pravo na rad ukoliko se s poslodavcem ne dogovori drugačije.

No on je privremenom ravnatejstvu HRT-a već uputio službeni zahtjev da otkazni rok želi provesti - radno. Zbog "slučaja Jančić" pobunila se već i polovica vijećnika HRT-a, koji su od svog predsjednika Z. Milasa zatražili hitnu sjednicu Programskog vijeća o toj nedvojbeno vrućoj temi.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
08:37 13.04.2010.

Kakve su to gluposti da mu se odobri pristup iako je dobio otkaz. Nogom u dupe i cao.

MA
margaritas
12:33 13.04.2010.

jancic je bio kandidat sdp za ravnatelja htv sad znamo i zasto

OB
-obrisani-
17:22 13.04.2010.

Vijeće HTV je sprdačina i \"ring\" za razne politikante,kojui se razumiju u program kao Marica u krivi k.urac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije