Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poduzetnik

Jambrušić: 'Nemam veze s nastankom tzv. fotomontaže ministra Tolušića'

Tomislav Tolušić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
29.01.2019.
u 19:57

Tko stoji iza njih ostaje nepoznanicom, a osumnjičeni poduzetnik Claude Jambrušić, odbacio je sve optužbe

Fotografije ministra Tolušića koje su nedavno procurile u javnost i dalje su temom svih novinskih stupaca. Tko stoji iza njih ostaje nepoznanicom, a osumnjičeni poduzetnik Claude Jambrušić, odbacio je sve optužbe, prenosi N1.

-Nemam nikakve veze s nastankom i distribucijom kako to nazivate tzv. fotomontaže ministra Tolušića- rekao je Jambrušić za N1. Jambrušić kaže da nije neopravdano primao poticaje za tvrtke koje su u vlasništvu njegovih partnera i njega te da su to tvrdnje koje nisu istinite.

-S Vlahom Orepićem sam u prijateljskoj vezi. Istina je da je Vlaho Orepić uputio poziv ministru Tolušiću u najboljoj namjeri da pomogne obojici u rješavanju nastale situacije o kojoj sam putem otvorenih pisama obavijestio Vladu RH i Premijera Andreja Plenkovića- rekao je Jambrušić.

-Trenutačno sam na službenom putu i prilikom izlaska iz Hrvatske danas u 14.10 sati morao sam predočiti dokumentaciju kojom dokazujem svrhu mog službenog puta i točnu lokaciju gdje ću se nalaziti narednih par dana- dodao je.

>>Pogledajte video: Tolušić u Saboru


 
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar prahrvat
prahrvat
22:10 29.01.2019.

Kaže ovaj takozvane fotomontaže.

DO
doktorica
08:28 30.01.2019.

to nam je sad važno,a ne kako iz dana u dan život postaje sve teži u H.

DU
Deleted user
20:43 29.01.2019.

Paaaa... ako mogu pomoći pri snimanju novih fotomontaža... Ličim na nekadašnjeg ministra Jovanovića... nabavite 2 cure, cigaru i sodu bikarbonu ( glumi bijelo)..... moremo snimt pornić kaki van srce želi..... a ako mi priljepite brkove, mogu glumiti i Vlahu OreBića.. 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije