Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poljoprivrednici
Povratak na članak

Jakovina naslijedio 750, a ne 400 milijuna kuna duga

Dug koji je ostao iza Čobankovića navodno opterećuje i 2012. i 2013. godinu, no više će se znati nakon detaljne analize

Komentari 2

Avatar DucMan
DucMan
18:50 09.01.2012.

Ode HDZ, ode Čobanković a 26.000 tona \"nestalog\" žita iz Đakovštine i dalje nema. Jesu li ga miševi pojeli ili štakori pokrali?

VL
SU
suncobran
19:09 10.01.2012.

gospodine ministre stopirajte isplatu poticaja dok se ne utvrdi tko je dobio u zakup preko 100 hektara a večina pošumljena a dobio je zemlju na bazi poznanstva kako bi se dizali poticaji po površini lako je to otkriti a i bivši zakupci koji i nisu plačali najam a dizali poticaje da sve vrate ako se to tako ne izvede zašto mi radimo kao pošteno a mogli smo muljat kao dotični žalosno je šta u igrama na mućku ima jako puno i vodečih iz nekih udruga a znamo šta su udruge -organizacije koje financira država a ne oni sami sebe i gledajte da prioritete kod isplata poticaja imaju gospodarstva koja su u PDV-u jer nas kače velike obaveze dok ovi sitni puno njih poticaj ostave u bircu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.