Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istarski župan
Povratak na članak

Jakovčić: Josipovićeva isprika potez je državnika

- Josipovićeva isprika potez je državnika. Napravio je što se trebalo napraviti, kratak je Jakovčićev osvrt na predsjednikov potez.

Komentari 20

AK
akil
21:57 15.04.2010.

Slažem se državnika,ali koje države?Hrvatske zasigurno ne!

VL
OB
-obrisani-
16:32 15.04.2010.

Oktroirani predsjednik samo izvršava svoju sramotnu zadaću zbog koje su ga međunarodni oligarsi i postavili na tu funkciju. Još jedan u onom crnom nizu izdjanika Hrvatske od Kuena, broza, Račana, mesića.., pozdrav vaš zmijicamala

VL
OB
-obrisani-
18:49 15.04.2010.

imao je danas kamocemo i blistave trenutke 15.04.2010. u 12:21h _kamocemo_ je napisao/la: Kad malo bolje razmislim, Tuđman je nabolje što se je Hrvatima moglo dogoditi, žalosno je da su ga naslijedili ovi pikzibneri mesić i ljigavi Ivo ----------- svakaaka čast! daj opet počni uzimati one lijekove, vidiš da ti čine dobro. pozdrav vaš zmijicamala

VL
OB
-obrisani-
12:44 15.04.2010.

Kada češ se ti i tvoj državnik ispričati za Bleiburg,križne puteve,gole otoke,fojbe?? Kako jedan partizan josipović može surađivati sa talijanskim fašistima i irednitistima poput ovog Jakovčića? Pitao bih ga ja da se radilo o njegovoj glavi i da se pucaloo po Puli,rovinju i sličnim jazbinama punima smeća bili se tada ispričavao u ime drugih.

VL
JI
jimbeam
13:20 15.04.2010.

Pa što se partizan tuđman nije ispričao za Bleiburg,križne puteve,gole otoke,fojbe..........on je za razliku od Josipovića zaista bio partizan,i to ne običan nego GENERAL!

VL
OB
-obrisani-
13:57 15.04.2010.

Jakovčić: Josipovićeva isprika potez je državnika ++++++++++++++++++ Josipovićeva isprika potez je najobičnijeg antihrvatskog smrada, a ne državnika, jer taj ljigavac državnik nikada neće biti, samo nižerazredni sluganski politikant !\"

VL
Avatar vh1
vh1
14:25 15.04.2010.

@ propatria Zbog tih partizana mi sad moramo prelaziti granicu da bi gledali Lega Calcio...... serie A ........Inter i Milan

VL
MA
margaritas
15:11 15.04.2010.

jakovcicu kad ces se ti ispricati za rasprodaju istre suradnju sa pasalicem i ostalim lopovima iz afere hipo banke

VL
OB
-obrisani-
15:37 15.04.2010.

--Hvala Bogu na JOSIPOVICU ! Konacno ce glupost, politikanstvo i neznanje morati ustuknuti pred znanjem, pravednošcu i strucnosti ! Bosancima je dogorilo do peta ! Strah ih hvata i ne snalaze se u datoj situaciji. Zbogom, Bosanci, ercegovci, ADZ-ovoj tiraniji-ovoj tiraniji i kriminalu. Novo doba je pred našom državom Doba napretka !

VL
OB
-obrisani-
17:18 15.04.2010.

Slugan ,a ne državnik.

VL
CE
Ceca
17:54 15.04.2010.

Jadna li si Croatio kat te vodi Colatio! U zemlji dembeliji koja htjede bit na brdovitom balkanu, iako tam nikad ni bila nit nikad nebu, izabrani predsjednik Hrvata, koji hotese drugi narod postati, \"strucnjak\" za pravo, na fakultetu gdje predavahuhu velicine koje neznahu da novac roba jest, i da se na tu robu porez platiti ima, isprical se predstavnicima nepostojeceg naroda jedva postojece sinteticke drzave. Zal mu je veli za tolke zrtve koju njegov nemili mu narod u Bosni izazva, nakon sto ga nevjernik Izetbegovic u pomoc pozva, da bi ga obranio od neznanog agresora. Nije to nas rat, govorase Izetbegovic kad dusmanski topovi razarahu Ravno. Ta sto je Ravno gdje Hrvati obitavahu, osim izroda Seselja, jednog Seselja srbina, ciji je predak za srpstvo hrvatsku njivu za nagradu dobio, Izetbegovicu i nepostojecoj Bosanskoj naciji. Nista. Kad vidje nevjernik da je ljuta sila pritisla pozva on nemilu mu Hrvatsku u pomoc. Nu prijetvorni nevjernici kad uvidjese da ljutu silu nije jednostavno porazit, odmetnuse se, i kamu na dobrocinitelja potegnuse. Sad se bedasti Hrvati , pitaju zasto se to njihov predsjednik nevjernicima ispricava. Da li za to sto su im ukinuli televiziju i sto u kvazi Bosni nikakvih prava nemaju? Ili je to zbog koridora kroz Neum? Ili se radi o medjunarodnoj zajednici ili pak pristupnim pregovorima za ulazak u nesto sto sam Bog nezna sto je. Ili se radi o nacelnoj isprici? Zakaj se predsjednik ne isprica Dodigu u Banja Luci sto mu Hrvati unistise san o velikoj srbiji? Sto se ne isprica Tadicu, covjeku koji bi prije jezik pregrizao nego sto bi priznao cetnicke grjehove? Tko je Ivo Josipovic i cije zapravo interese promovira? Tko to sjedi u Saboru kad kad neki cetniko-talijanas klice u prilog besramnoj isprici? Nas izabrani predstavnik nasao je vremana za posjet Jasenovcu al Vukovara do danas ne vidje. Mozda on nezna da hrvatska granica u Zemunu bijese i da Budva hrvatski dalmatinski grad bijase? Sto to zna izabrani predstavnik lakovjernih Hrvata? Pozdrav Ceca

VL
BA
balance
20:20 15.04.2010.

Kad ces se ti \"druze\" Jakovcicu ispricati Talijanima!!Pozuri dok se presidente nije vrnuo u zemlju.

VL
OB
-obrisani-
21:25 15.04.2010.

u zavtor jakovcicu cilu si Istru privatizira

VL
UK
Ugo Kajvez
21:52 15.04.2010.

Kad ćeš se ti jakovčić ispričati istrijanima za rockwool? ..............

VL
MU
Mućanin
22:01 15.04.2010.

Trebalo bi predsjedničku funkciju pod hitno svesti na samo deklarativnu funkciju. Samo tako se može spriječiti destruktivnu politiku oporbenog predsjednika države. Osim toga, po Ustavu RH, je predsjednik države dužan uskladiti vanjsku politiku sa vladom RH. Sudeći po reakciji vlade, predsjednik Josipović sa svojim samoinicijativnim postupkom se toga nije pridržavao, čime je nanio veliku štetu RH!!!

VL
OB
-obrisani-
22:45 15.04.2010.

Je,je....Josipović je državnik kao i Jakovčić.

VL
LI
libero
09:27 16.04.2010.

Jakovčić ne seri, nigdje nisam čuo da je Josipović rekao \"Živila Republika Istrijanska\".

VL
OB
-obrisani-
13:52 16.04.2010.

A što smo drugo mogli očekivati od oktroiranog predsjednika? pozdrav vaš zmijicamala

VL
PO
porezni.obveznik
14:36 16.04.2010.

oktroiranog? zar si ti pripadnik neke manjine pa su ti ga Hrvati nametnuli?

VL
BA
barbau
00:27 17.04.2010.

\"Josipovićeva isprika potez je državnika\", rece brat Damira Kaina, istarski zupan Jakovcic. Jadna majko, jadnih li svatova; Kajin, Jakovcic i Josipovic, agnostici i jugo-komunisti-nostalgicari. Samo vi nastavite! Sad se i predsjednik pridruzio grupi boraca za zajednicku Tadicevu srpsko-hrvatsku povijest. E, moj Franjo, uza sve sto napravi i pokloni hrvatskom narodu, taj narod ode djavlu pa i onog idiota-predsjednika, Mesica, zamjeni jos vecim politickim idotom-predsjenikom, Josipovicem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.