Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istarski župan

Jakovčić: Josipovićeva isprika potez je državnika

ivan jakovcic
Marko Prpić/VLM/PIXELL
15.04.2010.
u 12:31

- Josipovićeva isprika potez je državnika. Napravio je što se trebalo napraviti, kratak je Jakovčićev osvrt na predsjednikov potez.

Istarski župan Ivan Jakovčić na jutrošnjoj je konferenciji za novinare komentirao sarajevsku ispriku predsjednika Ive Josipovića, sukob Damira Kajina i Jadranke Kosor i stražnjicu na promidžbenom spotu.

- Josipovićeva isprika potez je državnika. Napravio je što se trebalo napraviti, kratak je Jakovčićev osvrt na predsjednikov potez. Kajinovi ocjenu kako je gospodarska politika Vlade "gotovo zločinačka" smatra nepotrebnom iako se temelji na istinitim brojkama i analizama.

- To je i pitanje stila. Ja pozdravljam svaki potez koji vodi prema boljitku. Vlada se bori s korupcijom, a nije toliko uspješna na području gospodarstva, rekao Jakovčić.

Komentirajući sporni spot, rekao je kako razumije senzibilnost Jadranke Kosor koja je reagirala na seksističke konotacije.

- Radi se o lošem spotu i loše uloženom novcu. Prikazuje ženu u ležećem položaju i ljude koji piju vino, a da pritom ništa ne govori o Hrvatskoj, primjerice, njenom velikom kulturnom nasljeđu, ocijenio je Jakovčić.

Komentara 20

OB
-obrisani-
16:32 15.04.2010.

Oktroirani predsjednik samo izvršava svoju sramotnu zadaću zbog koje su ga međunarodni oligarsi i postavili na tu funkciju. Još jedan u onom crnom nizu izdjanika Hrvatske od Kuena, broza, Račana, mesića.., pozdrav vaš zmijicamala

OB
-obrisani-
18:49 15.04.2010.

imao je danas kamocemo i blistave trenutke 15.04.2010. u 12:21h _kamocemo_ je napisao/la: Kad malo bolje razmislim, Tuđman je nabolje što se je Hrvatima moglo dogoditi, žalosno je da su ga naslijedili ovi pikzibneri mesić i ljigavi Ivo ----------- svakaaka čast! daj opet počni uzimati one lijekove, vidiš da ti čine dobro. pozdrav vaš zmijicamala

AK
akil
21:57 15.04.2010.

Slažem se državnika,ali koje države?Hrvatske zasigurno ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije