Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suprug nove predsjednice

Jakov Kitarović otišao k djeci u Bruxelles

16.02.2015., Zagreb - Iz zgrade u Bauerovoj 29 rano jutros izasao je Jakov, suprug Kolinde Grabar Kitarovic te se nakon nekoliko sati vratio ta ubrzo izasao sa koferom te otisao sa sluzbenim autom.
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.02.2015.
u 06:30

Djeca će školsku godinu završiti gdje su je i započeli

Komentara 28

OB
ObrenM
09:59 17.02.2015.

Dajte mi minusa koliko hocete,ali da nije postala predsjednica,obitelj bi joj vijecno ostala u inozemstvu.

DU
Deleted user
11:05 17.02.2015.

Samo primitivci, oni što mrze kao I oni koji nikada nisu selili u drugu državu i nisu morali svoju djecu izlagati takvim naglim promjenama, mogu pisati ovakve jadne izjave I komentare. Zar se nitko od vas ne zaupita kako jee toj djeci? Djeci u toj dobi, nije bitno bogatstvo, popularnost I poslovni uspjeh roditelja. Bitno im je da imaju iste prijatelje, da idu u isti skolu I da ne moraju non-stop uciti gradivo na nekom novom jeziku. Dozvolite barem da djeca zavrse skolsku godinu prije no što podjete bacati kamenje I stavite svoju djecu na njihov polozaj.

GR
građevinac
09:05 17.02.2015.

šta napadate odmah lešinari... dajte vi u hrvatskoj usred skolske godine prebacite dijete iz skole u skolu, a kamo li iz jedne u drugu drzavu na drugo gradivo na druge predmete i sve ostalo, ne trebaju djeca izgubit godinu dana zivota zato sto im je majka postala predsjednica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije