Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivan vrdoljak

'Jako smo motivirani da HDZ-u ne dopustimo povratak na scenu'

'30.08.2012. , Zagreb - U Banski dvorima odrzana je redovita sjednica Vlade RH.Ivan Vrdoljak  Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
19.10.2012.
u 14:34

– Nećemo dozvoliti ponavljanje ružne i neugodne epizode osmogodišnje vlasti HDZ-a – poruka je iz Rijeke

– Vjerujem u 42 tisuće haenesovaca, jako su motivirani da ne dozvole povratak HDZ-a na političku scenu. Nismo prerano krenuli s kampanjom. Organizacijski i sustavno smo jači nego ikada, treba posložiti organizaciju i s drugim se političkim strankama dogovoriti o zajedničkom nastupu na izborima – poručio je potpredsjednik HNS-a i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak u Rijeci prilikom obilaska županijske organizacije HNS-a Primorsko-goranske županije.

Vrdoljak je s predsjednikom Središnjeg odbora HNS-a Predragom Štromarom u ŽO HNS-a Primorsko-goranske županije u četvrtak navečer održao radni sastanak na temu nastupa stranke na predstojećim lokalnim izborima. Vrdoljak je poručio kako neće dozvoliti povratak HDZ-a na vlast na lokalnim izborima.

– Nećemo dozvoliti ponavljanje ružne i neugodne epizode osmogodišnje vlasti HDZ-a – kazao je Vrdoljak i dodao kako je cilj HNS-a da se na lokalnim izborima zajedno s partnerima iz SDP-a, HSU-a i IDS-a poveća broj vijećnika i lokalnih dužnosnika za 20 posto. Bilo je govora i o novoj riječkoj bolnici. HNS za gradnju nove Sveučilišne bolnice u Rijeci, kako se čulo, preporučuje model javno-privatnog partnerstva navodeći Varaždinsku županiju kao dobar primjer svima ostalima kako taj model primjenjivati.

Komentara 35

MF
maca faca
14:57 19.10.2012.

slučajne izjave slučajno zalutalih na vlast ako Bog da ne zadugo

CA
cavecanem
15:12 19.10.2012.

pod hitno na sistematski gospodine ministre jer vaša stranka može na desnici konkurirati recimo hčsp-u osim ako milanović opet ne pokloni 25% mandata hns-u za 90% štete koju hns radi

OB
-obrisani-
14:43 19.10.2012.

Mislim da je i narod jako motiviran da vama u HNSu na čelu s Radimirom Čačićem nikada više ne dopusti grešku kakva se desila krajem prošle godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije