Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE U PROMETU

Jak vjetar uzrokuje probleme na hrvatskim cestama

Jadranska magistrala
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
21.08.2015.
u 07:53

Na dionicama Jadranske magistrale zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle i dostavna vozila

Jak vjetar uzrokuje probleme na hrvatskim cestama. Kako javlja HAK, zbog vjetra na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Karlobaga te na državnoj cesti DC68 između čvorova Draga i Šmrika zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom. Jak vjetar usporava promet i na autocestama A1 od vijadukta Božići do južnog ulaza u tunel Sveti Rok i A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić.

U HAK-u tijekom dana očekuju pojačan promet na glavnim cestovnim pravcima, osobito na A1 Zagreb-Split-Ploče i na A6 Rijeka-Zagreb, na Jadranskoj magistrali, u blizini turističkih središta na obali, na Istarskom ipsilonu, Krčkome mostu te na zagrebačkoj i riječkoj obilaznici.

Prema prognozi portala Vrijeme.net, danas će u unutrašnjosti biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, a ponegdje je još moguća i kiša ili poneki lokalni pljusak, češća u Slavoniji. Na Jadranu bi trebalo djelomice, povremeno i pretežno sunčano, a tek u zaleđu i priobalnom gorju još postoji mogućnost za poneku kap kiše ili lokalni pljusak. U unutrašnjosti će puhat slab sjeverac, a na Jadranu umjerena, podno Velebita i jaka bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti bit će od 12 do 17, a na Jadranu od 18 do 23°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će se kretati od 20 do 25, a na Jadranu od 24 do 29°C.

>> Za vikend sunčanije vrijeme: Evo kakvo nas vrijeme očekuje idućeg tjedna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije