Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimski uvjeti

Jak vjetar puše na autocesti A6, teškoće i u željezničkom prometu

snijeg u zagrebu (1)
Marko Lukunić/PIXSELL
17.01.2013.
u 07:35

Na relacijama na kojima su otkazani lokalni putnički vlakovi, brzi i IC-vlakovi voze kao putnički

Sve pruge na području Hrvatske otvorene su za promet. Međutim, zbog velikih količina snijega, željeznički promet teče s poteškoćama, izvijestili su iz HŽ-a te dodali:

– Na relacijama na kojima su otkazani lokalni putnički vlakovi, brzi i IC-vlakovi voze kao putnički, odnosno zaustavljaju se u svim kolodvorima i stajalištima kako bi svi putnici stigli do svojih odredišta.

Koji su vlakovi otkazani, možete pročitati ovdje.

U Zagrebu je pak zbog snijega bilo teškoća u cestovnom prometu pa je ZET neke autobusne linije obustavio i skratio. Oko 10.30 sati sav autobusni promet ipak je uspostavljen.

Dodajmo i kako HAK javlja da jak vjetar puše na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić, a na cijeloj dionici ima razgaženog snijega na kolniku.

Prema izvještaju HAK-a, zbog zimskih uvjeta prekinut je promet teretnih vozila na graničnim prijelazima Jurovski Brod i Brod na Kupi na ulasku. Također upozorava se vozače da zbog zimskih uvjeta moraju imati zimsku opremu, a ovdje možete pročitati na koje se to prometnice odnosi.

>>U četvrtak unutrašnjost čeka još 'žešći val' snježnog nevremena!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar javorko
javorko
07:51 17.01.2013.

novinar aj mi reci di si ti vidio poteskoce u prometu jel ti zivis u nekog drugom gradu a pises o zagrebu na osnovi slika?Jel bi tako da je rat pisao gluposti ?

DO
doktorica
08:45 17.01.2013.

evo vam sad podsljemenske zone i rezidencijalnog načina života,kad ste zameteni u snjegu i ništa ne vozi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije