Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupocjeni automobil

Jaguar popravljaju mjesec dana, a već sutradan se opet pokvari!?

'ZADAR, 19.05.2010. Otac i sin, Marko Zutelija, vlasnici hotela u Biogradu, pozalili su sto su kupili novi automobil Jaguar s kojim imaju samo problema sa ucestalim kvarovima Photo: Dino Stanin/PIXSEL
'Dino Stanin/PIXSELL'
19.05.2010.
u 21:15

U zadnjih 18 mjeseci vozilo je već pet puta bilo na dugotrajnim popravcima u servisu.

Kada je prije četiri i pol godine kupila 50.000 eura vrijedan automobil marke jaguar, obitelj Marka Žutelije iz Biograda vjerovala je da su dobili sigurno vozilo za česte odlaske na sajmove na kojima ugovaraju poslove za svoj obiteljski hotel. No, automobil je posljednjih godinu i pol dana uglavnom na – servisima!? Marko Žutelija stariji kazao nam je da su različiti kvarovi na elektronici počeli u studenome 2008., uoči isteka trogodišnjega jamstvenog roka. Skupocjeni automobil kupili su u Grand autu u Zagrebu.

Ne daju im očitovanje

– Popravci u servisu trajali su dugo, ponekad i više mjeseci, a u nekoliko navrata jaguar bi se pokvario već isti dan kad bismo ga preuzeli – rekao je Marko stariji, koji tvrdi kako, unatoč njegovim zahtjevima, nakon popravka iz servisa nije dobio pismeno očitovanje o obavljenim radovima i potrebna jamstva.

– Budući da mi automobil treba za poslovna putovanja, tražio sam da mi daju zamjensko vozilo, no to su odbijali sve dok i peti put nismo automobil dovezli na popravak. A pravdali su se da nemaju odgovarajuće vozilo. Kada sam pak nedavno tim zamjenskim automobilom putovao na sajam u Mađarsku, na granici me nisu htjeli pustiti! – s gorčinom u glasu ispričao nam je Marko stariji, koji je, kaže, prije nekoliko mjeseci od Grand auta tražio da mu daju novi automobil te da se očituju što se događa s jaguarom.

Tužit će Grand auto

Tvrdi da mu nisu odgovorili, a zbog neodgovorna ponašanja te tvrtke požalio se Udruzi Zadarski potrošač te je najavio podnošenje tužbe za naknadu štete i gubitak posla. Komentirajući slučaj, u Grand autu su nam kazali da su svi popravci Žutelijina automobila obavljeni u najkraćem roku i o njihovu trošku te da su poduzeli sve kako bi mu izašli ususret.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar kos
kos
15:57 21.05.2010.

Ma vozi on na ložak,,,

DU
Deleted user
09:17 20.05.2010.

japanci su zakon!!

Avatar ludi kekec
ludi kekec
14:06 21.05.2010.

U nekoj normalnoj zemlji drugi bi dan dobio zamjenski auto... ali važno je da IMAMO HRVATSKU :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije