Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavili plan
Povratak na članak

Jadranski sindikat traži da Vlada podrži stečajni plan i nastavak proizvodnje u Uljaniku

Predsjednik sindikata Boris Cerovac predstavio je plan za održivost brodogradnje koja, ustvrdio je, neće biti na teret državnog proračuna

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
13:58 27.08.2019.

nakon 680 sanacija i restrukturiranja hrvatskih brodogradilišta, i utrošenih 40 mlrd kuna u manje od 25 godina, predlagati još jednu takvu priču je uvredljivo za ovu zemlju, i predstavlja tešku pljusku svakom radnom čovjeku koji teško radi i preživljava, i nema nikakvu pomoć 'države' da riješi svoje osobne probleme. uljanik je dokazao da nije sposoban rentabilno baviti se proizvodnjom brodova. točka. nema dalje. što kažu dioničari, kolko su oni spremni svojeg novca dati za spas svojeg poduzeća? proporcionalno vlasništvu, nek svatko iskrca neki novac. što bi pametovali stalno da država mora riješiti problem, kojeg nije stvorila? i o kakvoj dobiti sad ovaj samir govori?! uljanik će napraviti brod i na njemu zaraditi?! pa to nisu 15 godina uspjeli, a sad u stečaju najednom mogu, znaju?! pustiti da se uruši taj bolesni sustav.

VL
ST
stric7
14:21 27.08.2019.

...ja očekujem da vidim ove "sindikalce" u lisičinama skupa sa političkim elitama esdepea , haenesa , glasa i posebno ideesa .....

VL
Avatar maxist
maxist
18:20 27.08.2019.

šala mala...oni traže nastavak marendavanja od-do........dudanje love do mirovine......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.