Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odslužio polovicu kazne
Povratak na članak

Jadranko Prlić od sutra ima pravo na puštanje na prijevremenu slobodu

Naši izvori iz Haaga kažu da je to uobičajena procedura u kojoj države informiraju haaški mehanizam o tome kada po njihovim propisima osuđenik može zatražiti prijevremeno puštanje

Komentari 7

IV
IvoDivo
16:42 17.02.2020.

Gosp. Prlić i društvo žrtve su lažnih svjedoka , domaćih izdajnika kao što je dikobraz koji je dilao slektriane tajne dokumenta, lažno svjedočio, a drugi udbaški sin lignja je pisao optužnice....

VL
BE
bergorest
20:27 17.02.2020.

To su ljudi koji su ugradili svoje živote u našu slobodu, a jedan od najčasnijih bio je i ostaje general Praljak koji je do zadnjeg daha bio heroj.

VL
Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
15:00 17.02.2020.

Mnogi kazu da je pravda slijepa... Nazalost, Hrvati su otkrili da je takodjer i gluha. Okrutno je to, zivjeti u svijetu u kojem je pravda samo politicka igra.

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
09:58 18.02.2020.

Interesantno da kako novinari to prešućuju, Veleizdajnik Lignja je bio dugogodišnji savjetnik haškom sudu i od njih dobivao vrlo izdašnu plaću, čak se i natjecao se za stalnog sudca haškog suda ali nije prošao... Lignja je pomagao haškom sudu pisatiti optužnice protiv hrvatskih generala.. .Sedamdeset pet posto optužnice protiv hrvatskih domoljuba Lignja je napisao sam, a ostalih 25% je dodao haški sud.

VL
DE
desperadikus
16:09 17.02.2020.

Do sada je bilo ides vanka posle odlezanih dvije trecine kazne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.