Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIKA

Jadranka Kosor u kampanju kreće iz Virovitice

kosor
Dragutin Šantoši
05.05.2012.
u 18:21

Novoizabrani Županijski odbor HDZ-a u Virovitici nije raspravljao niti odlučivao o potpori bilo kojem predsjedničkom kandidatu

VIROVITICA - U Virovitici nisu iznenađeni posljednjiim neslužbenim podatkom da će Jadranka Kosor, kandidatkinja za novu predsjednicu HDZ-a, svoj prvi predizborni skup imati u nedjelju u 13,30 sati imati u Virovitici. U gradu i županiji gdje je posljednjih godina J. Kosor bila čest i rado viđen gost. Poglavito to treba zahvaliti Vladimiru Šeksu i Josipu Đakiću, njenim iskusnijim prijateljima koji su joj u Slavoniji, svojim dugogodišnjim političkim vezama, otvarali i vrata koja se vrlo teško otvaraju.Službene potvrde njenog prvog predizbornog skupa još nema, ali pouzdani izvori potvrđuju  da se u Virovitici obavljaju posljednje pripreme za nedjeljni predizborni skup.

'Staru ekipu' (ne)treba mijenjati?

HDZ u Virovitičko-podravskoj županiji ima više od 10.000 članova, a ova županija  je do sada  prednjačila u pružanju političke potpore V. Šeksu  i J. Kosor. Da li će se to dogoditi i ovaj put teško je reći jer nakon Izborne skupštine županijske organizacije, pa i nakon konstituiranja Županijskog odbora HDZ-a, na zvaničnim skupovima stranke u ovoj županiji, nije bilo javnih potpora bili kojem kandidatu za novog predsjednika HDZ-a. Tijekom unutarstranačkih izbora u temeljnim, općinskim i gradskim organizacijama HDZ-a ovog dijela Slavonije mogle su se čuti kritike mlađih članova da 'staru ekipu' trebaju zamijeniti mlađe stranačko vodstvo. Članovi s većim stranačkim stažom zagovornici su opstanka aktualnog stranačkog vodstva.  Zbog tavkih podijeljenih stavova izaslanici HDZ-a s ovog područja vjerojatno će svoje glasove podijele ne jednom, već nekolicini predsjedničkih kandidata. 

Ključne riječi

Komentara 6

TO
Toni50
19:43 05.05.2012.

Koja igra šou za hrvate male i poneke budale .. Zna se daš dva jadna kandidata dvije nule da bi sepre sigurno postavio izabrao Katramarko . Amen ostalo je bla bla bla !

ZO
zook
21:31 05.05.2012.

što je tamo neko poduzeče preživjelo hdz ? sumljam, al ko zna ima čuda u ovoj zemlji čudaka

DU
Deleted user
23:22 05.05.2012.

koju kampanju?Olways uloske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije