Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
narodu i milanoviću

Jadranka Kosor: Moramo više raditi i više se truditi!

jadranka kosor (1)
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
05.02.2011.
u 14:08

Vlada mora stvoriti pozitivno ozračje za investitore, ali to isto moraju učiniti i županije

Moja poruka i Milanoviću i drugima je da moramo više raditi, moramo se više truditi i više biti zajedno, pa će onda biti bolje - kazala je danas u Čakovcu premijerka Jadranka Kosor, koja je u dva sata obišla tri uspješne tvrtke, Tublu, Perutninu Ptuj - Pipo i Tehnix.
Ohrabrili su je i osnažili, dodala je, njihovi rezultati jer unatoč teškoj 2009. i 2010. godini nisu smanjivale broj radnika, već su ga čak i povećale, oslanjajući se na svoje snage.
- Vlada mora stvoriti pozitivno ozračje za investitore, ali to isto moraju učiniti i županije, gradovi i općine. Oko strateških pitanja
kaš što su gospodarstvo u pregovori za ulazak u EU, morali bismo biti jedinstveni. Kad je u pitanju potpora poduzetnicima trebali bismo svi zapravo biti jedna stranka, a zajednička stranka nam je sve ono što su hrvatski interesi - kazala je J. Kosor. (ibe/VLM)

>>Europi premijerka najavila 10.000 radnih mjesta, a Hrvatskoj 150.000

Komentara 245

CO
cobraflok
14:50 05.02.2011.

@ pipan, čim se tvoja kokoška jaca više trudi, a očito i ti sa njom, mi u većem ropstvu nezaposlenosti, dugovanju, ako hoćeš još samo reci

BU
bubaclex
15:27 05.02.2011.

srebrna kokoš

AL
alapača
15:57 05.02.2011.

kaaaj, ode Jaca sa cijelom vladom u samaraše?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije