Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Kalmeta možda će morati otići iz Vlade
Povratak na članak

Jadranka Kosor će ovaj put preispitati Kalmetinu odgovornost

Vlada će postupiti u vezi s ministrom Božidarom Kalmetom onako kako se demokratski postupa u Europi – rekla je premijerka u emisiji Hrvatskog radija “Kako vlada Vlada"

Komentari 56

SA
Santiago
18:34 21.12.2009.

Nesreća se dogodila ali ne vidim zašto bi ministar odgovarao sada za nju pa nije on pokvario te kočnice,a taj isti vlak je bio na pregledu prije 10 dana i sve je bilo uredu sa njime.

VL
JA
jankoprekobrda
21:31 21.12.2009.

Svima vama koji kazete Kaljmeta nije kriv. Pretpostavite da ste vlasnik i direktor firme i vas radnik prouzroci stetu i gubitak ljudskih zivota. Tko placa stetu; firma, odnono njen vlasnik ili netko nepoznati tamo ili nitko. ili Ako ste poslovodja i vas radnik nacini pogresku zbog koje pogine vi kao poslovodja odgovarate, a iza vas direktori u firmi. Dakle Kaljmeta je predstavnik vlasnika poslovodja ili direktor i vlasnik ga mora sankcionirati jer mu je prouzrocio stetu. kraj price.

VL
OB
-obrisani-
22:06 21.12.2009.

....jedina kalmetina odgovornost je moralna....jer real nije kriv sto je neki radnik zaboravio uliti sredstvo protiv smrzavanja u kocnice....

VL
PU
pinjuhda_urednik
20:26 21.12.2009.

Šta ti pričaš \"doktorice\"?HŽ je trošio novce na plaće!?Pa šta bi tamo ljudi koji rade trebali raditi za zrak?

VL
Avatar condor
condor
07:31 22.12.2009.

On još uvijek razmišlja ! Kakav đon karakter !!!

VL
ST
starceda
08:27 22.12.2009.

Aristarh,slažem se svama u potpunosti.Izvor svih zala i nesreća za Hrvatsku (u kojoj caruje strah a sloboda i demokracija na papiru) je hobotnica hrvatske UDBE.Dok se UDBE ne riješimo nema naprijed,samo nazad.Riješenje za njezino uklanjanje :MIROSLAVA TUĐMANA ZA PREDSJEDNIKA.

VL
GA
gala
08:30 22.12.2009.

ukoliko se kalmeta odluči za ostavku oborbi će ovo, onima koji slave, biti najbolji božić. neprestalno se pokušavalo kalmeti prikrpati bilo kakvu aferu, nesreću, odgovornost samo da odstupi. jer 10 mandata u saboru nije malo. ali samo oni koji glasaju za kalmetu znaju tko je on, i čak i kad ode s ministarske pozicije oni će mu ostati vjerni.

VL
OB
-obrisani-
09:59 22.12.2009.

.na koji nacin pobjeci od zatvora , odgovornosti i dugogodisnje zatvorske kazne za pljacku , uz pomoc prijateljice JACE koja ga nije htjela procesuirati cekala se samo prva prilika za jos malo vitra i nikome nista - ulozi opljackano u u lizin fond i postani drugi savjetnik ..JACA...OSOBA GODINE.....HA HA HA HA ...!!!

VL
OB
-obrisani-
10:34 22.12.2009.

..Dolazi covjek u HAC pitati za posao. Sluzbenik: da li ste vec negdje radili? Covjek: bio sam tri godine u vojsci. Sluzbenik: imate li kakve beneficije? Covjek: ranjen sam, odnio mi geler genitalije. Sluzbenik: primljeni ste, radno vrijeme je odijeme je od 7.30 do 15.30. Dodjite sutra u 10.00. Covjek: rekli ste da je radno vrijeme od 7.30 do 15.30 zasto da ja dodjem u 10.00? Sluzbenik: ovo vam je drzavna firma. Mi do 10.00 ceskamo jaja tako da nema potrebe da dolazite ranije.

VL
GA
gala
11:31 22.12.2009.

ma on odrađuje posao umjesto mame. kad ona nema hrbrosti reći riječi u saboru kad se raspravlaj o kalmetinoj smjeni, on lječi frustracije na portalu.

VL
BI
bigboii
17:23 22.12.2009.

Sigurno Kalmeta nije odgovoran za tekućinu protiv zaleđivanja zbog čega kočnice nisu radile. Treba kazniti odgovornog koji nije obavio svoj posao, a ne za sve kriviti Kalmetu!

VL
BO
borc
18:47 21.12.2009.

Nadam se da ce oni koji su prije par dana u Saboru izglasali Kalmeti povjerenje napokon uvidjeti koliki su magarci!

VL
OB
-obrisani-
17:51 21.12.2009.

swicarac, jesi možda zaboravio platiti članarinu pa se sada ulizuješ. znaš što se veli \"s kim si, takav si\"?! dolje BANDA LOPOVSKA!!!

VL
OB
-obrisani-
17:48 21.12.2009.

Nesreče se događaju, sa i bez kalmete. Drugo je to što je novac za modernizaciju \"podjeljen\" na krive izlaze. A ako se utvrdi da je imao prste u takvim raspodjelama u zatvor znjim.

VL
MM
Mladen Miletić
17:59 21.12.2009.

Jadranka Kosor ovaj put preispitat će Kalmetinu odgovornost, klao das je on skretničar ili otpravnik vlakova.. Ili gle prilike ono što je zbrčjao zaista sam stajala iza njega e sada je prilika da nebudem ovca...

VL
Avatar Rubirosa
Rubirosa
18:01 21.12.2009.

trputac --Cemu cudjenje to je Banana,jos od prvog dana.

VL
OB
-obrisani-
18:02 21.12.2009.

ne radi se o politicarima nego o nesposobnim novinaRIMA KOJI NISU SPOSOBNI NAPISI JEDAN CLANAK DA NE LAZU DA NE PLJUJU A SAMI SU OBICNE NULEAMI SU OBICNE NULE

VL
OB
-obrisani-
18:28 21.12.2009.

Nekad u buducnosti ,kad se bude pricalo o stvaranju Trece Yugoslavije ,mnogi ce se pohvaliti svojim diverzantskim akcijama i sjedice u studiju i pricati svoje vidjenje pred nekim novim Bagom,kako su oni izvrsili diverziju na vlak i otjerali Kalmetu aa sve uz pomoc Trijanske kobile.

VL
CR
crocro
18:32 21.12.2009.

Nije mi do toga da me netko svrstava u neku političku opciju, ali uviđam neke modalitete u radu predsjednice Vlade. Sada kada smo u raznim aferama, kada se otkrivaju razni vidovi kriminala i korupcije, a s kojim aferama i sudskimm procesima su i osobe iz javnog života, zar nismo primjetili kada predsjednica malo po malo čisti svoje dvorište. Zar nismo također primjetili u svezi afera a povezano s javnim osobama otprilike slijedeće riječi: Nitko nije kriv, dok se krivnja ne dokaže , imam povjerenje, nije osobno kriv, treba mu dati priliku, Vlada će preispitati ili slične konstatacije predsjednice Vlade, a zapravo sve osobe koje su u aferama, jedna po jedna ulaze u \"crnu rupu\" jer ih se ipak predsjednica Vlade pristojno ali i elegentno ipak rješava, istina s usporavajućim djelovanjem, ali ipak efikasno. Mišljenja sam da ako ovako nastavi s otpuštanjem kompromitiranih osoba ili sudionika raznih afera, bez obzira iz kojih struktura te osobe dolaze, da je ocjena njezina rada pozitivna. Također zapažam da i osobe koje joj nisu sklone, pohvaljuju njezinu ustrajnost i odluku da raščisti nagomilane probleme, posebno na pitanju kriminala i korupcije, ali te osobe se isto tako nadaju da će se uskoro trebati osloboditi i još nekih osoba iz svojeg okružja koje svjim nastupom i djelovanjem umaraju HR javnost. Time bi učinila golemi iskorak ka civiliziranoj Europi.

VL
PR
Protivcenzure
18:05 21.12.2009.

sad će ispasti smiješno da ministar ode zbog neispravnih kočnica - uz sve što se zna da je namuljao i što spada u političku odgovornost! Samo neka ode svaki razlog je dobar neka povede još koga iz vlade.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.