Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niže cijene smještaja
Povratak na članak

Jadran pojeftinio: Apartman u Dubrovniku za 150, vila u Istri za 400 kuna

Ako se dampiraju cijene ove godine, bit će ih jako teško vratiti na staru slavu, tvrdi privatna iznajmljivačica

Komentari 4

MV
Misl@v
12:41 19.05.2020.

"Osobno sam jako protiv dampiranja cijena, ako se dampiraju cijene ove godine, bit će ih jako teško vratiti na staru slavu ..." Sve rečeno... Znači radi se samo o dojmu, staroj slavi, zapravo prenapuhanim cijenama koje za to nemaju pokriće.. E pa onda živite od stare slave bez ikakvih novih prihoda, a one koji žele raditi pustite da se prilagode tržištu.

VL
SV
svitilnik
15:47 19.05.2020.

Pogledajte prvu sliku, to je favela. To će uništiti hrvatski turizam, ne korona. Sramota za sve one koji umjesto da su čuvali našu obalu i cijelu našu prekrasnu zemlju dopustili su divljanje pojedinaca. Nadam se da ovaj zločin ne zastarijeva

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.