Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O REZULTATIMA IZBORA

Jacques Houdek: 'Ako narod nije prepoznao Škoru, Bože, budi nam na pomoći'

Škorin stožer
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
23.12.2019.
u 00:05

Houdek je ranije večeras komentirao i svoj angažman u kampanji za HDZ prije 13 godina zaključivši kako mu nije žao

Rezultate koje je Miroslav Škoro postigao na ovim predsjedničkim izborima komentirao je i Škorin prijatelj Jacques Houdek koji ga aktivno prati i podupire od početka njegova kampanje.

- Napravio je sve kako treba. Ako to narod nije prepoznao, Bože, budi nam na pomoći", kazao je Jacques, prenosi Dnevnik.hr.

Index piše da je Houdek ranije večeras komentirao i svoj angažman u kampanji za HDZ prije 13 godina zaključivši kako mu nije žao.

VIDEO Pogledajte posebnu emisiju Večernjeg lista o izbornim rezultatima 

"Nije mi žao. Svi smo mi imali veliku vjeru u mnoge opcije u prošlosti. Prošlo je 13 godina i povijest je pokazala kako smo dali podršku ljudima i kako su nam oni tu vjeru vratili. Ovo što sam ovdje ima još veću težinu upravo zato što sam netko tko podržava i ide do kraja za nešto u što vjeruje. Škoro je promjena koja je prijeko potrebna Hrvatskoj", izjavio je Houdek.

VIDEO Miroslav Škoro u stožeru nakon objave rezultata

 

Komentara 20

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:33 23.12.2019.

Houdekovo misljenje ima tezinu.

Avatar Forest Trump
Forest Trump
00:23 23.12.2019.

Houdek ; "da je Škoro pobjedio svi biste bili ljepi i debeli kao ja " !!!

PR
prajdali100
07:31 23.12.2019.

Ma nema nama pomoći,ovo je katastrofa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije