Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović:

'Ja sam ozloglašen u nekim stvarima, hoću se mijenjati'

Zoran Milanović
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
23.07.2019.
u 22:02

Milanović je došao u Motovun i kaže da se ne smatra filmašem, ali da voli gledati filmove. Kao jedan od onih koji su ga obilježili ističe  - Blade Runnera

Bivši premijer i predsjednički kandidat Zoran Milanović stigao je u Motovun uoči filmskog festivala. Kaže da je zadnji put bio 2007. godine.

''Ne želim ljude istraumatizirati kampanjom, ljeto je. Ja sam notorno poznat po nekim stvarima, i ozloglašen u nekim stvarima, mijenjat se hoću - u nekim stvarima. Malo, ali to sam ja. Imam 52 godine, imam ogromno iskustvo u državnim stvarima", rekao je Milanović za Vijesti.hr.

Rekao je da film ''General'' o životu Ante Gotovine, još nije pogledao pa o njemu ne može ni govoriti.

''To je kao da vam govorim o Motovunu na račun razglednice snimljene prije 30 godina s dva kilometra. Vidio sam samo trailer, to je nedovoljno da bih išta rekao. Gotovinu znam osobno i ne znam koliko je sudjelovao u snimanju tog filma. Pretpostavljam da je nezahvalno da se filmovi snimaju s tako male vremenske distance, makar vjerujem da je vrlo afirmativan spram Gotovine", rekao je.

Nije još pogledao ni ''Dnevnik Diane Budisavljević'' o ženi koja je spašavala djecu iz logora NDH, a koji je na Pulskom festivalu osvojio čak tri važne nagrade. Kako kaže nažalost neće imati vremena da ga pogleda u Motovunu, ali smatra da je ta ''priča pravo čudo''.

Milanović kaže da se ne smatra filmašem, ali da voli gledati filmove. Kao jedan od onih koji su ga obilježili ističe  - Blade Runnera.

''Blade Runner mi je bio genijalan film, '83. sam ga gledao na terasi kina Zagreb, pobjegli smo s nastave, na  kraju sam ga gledao sam, ostali su otišli na neko treće mjesto. Nisam previše gledao SF, ali taj film je i dan danas za mene vrhunac produkcije i estetike za to vrijeme", rekao je.

Komentara 66

BU
Budak
22:20 23.07.2019.

Nesposoban i bahat su za ovog lika još komplimenti.

II
iifever2
22:12 23.07.2019.

umjesto do podneva, zoki ce spavat do pol dvanaest. bitno je mijenjati se.

DU
Deleted user
22:12 23.07.2019.

Ha ha ha evo ga! Ustao se prije podne ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije