Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Vučić:

'Ja sam nekad na ivici suza kad vidim koliko se Hrvati nerviraju oko tužne srpske sudbine'

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, u službenom posjetu Banja Luci
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
08.09.2020.
u 09:58

Tražim samo poštovanje, i mi prema njima i oni prema nama, ništa više od toga, samo poštovanje, rekao je srbijanski predsjednik

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u ponedjeljak je u Bruxellesu sudjelovao na novoj rundi dijaloga između Beograda i Prištine, a ondje je odgovarao i na pitanja hrvatskih novinara.

– Meni je drago da mi izazivamo toliki interes u Hrvatskoj i njihovim medijima, ja sam zadovoljan što izazivamo oduševljenje. Mi smo spremni da uvijek razgovaramo o budućnosti i da imamo najbolji mogući odnos, i smatramo da je to strašno važno, ali ja neću da inzistiram, ali sam spreman položiti cvijet na svakom mjestu gdje je stradao Hrvat, ali da se svađam i inzistiram, to neću – kazao je i dodao:

–  Tražim samo poštovanje, i mi prema njima i oni prema nama, ništa više od toga, samo poštovanje. Ja sam nekad na ivici suza kad vidim koliko se Hrvati nerviraju oko tužne srpske sudbine. Kad ih sljedeće godine pređemo u bruto društvenom proizvodu, i tada ću biti u suzama, piše Kurir.

Ključne riječi

Komentara 83

Avatar Croatino
Croatino
10:24 08.09.2020.

Moj dragi Vucicu, BDP se mjeri po stanovniku, a tu smo duplo jaci. To je indikator za gospodarstvo, za prosjecnu placu, i tu smo duplo jaci. Sto se tice poštovanja: ja poštujem srpski narod i svakog srbina dobre volje i dobrih namjera.Nazalost, srpski predsjednik je bio ratni huskac i nikad se nije javno odrekao plana velike Srbije ukljucujuci skoro pola Hrvatske. Uz to namjerno truje odnose izmedju dvije drzave da svoju vlast odrzi. On Hrvatsku kao drzavu ne priznaje niti nece, jos od mladih dana kao Seseljov segrt bori se protiv nas.

TM
trade_mark
10:25 08.09.2020.

milo, mi se uopće ne nerviramo oko tužne srpske sudbine. sve si krivo shvatio, kao i ugovor kojeg si potpisao prošlog tjedna.

Avatar FutureGohanII
FutureGohanII
10:39 08.09.2020.

Vrijeme jest da se ignoriše, zvanična srbija s njime na čelu je sprdnja u međunarodnoj zajednici, srbija je slaba i nebitna, nije dostojna ni vrijedna naših medija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije