Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tomo nikolić ljutit

'Ja predstavljam Srbiju! Prvo su se trebali susresti predsjednici'

Tomislav Nikolić
16.01.2013.
u 16:39

Mislim da se prvo trebao dogoditi susret dvojice predsjednika jer to označava da je došlo do uspostavljanja dobrih odnosa i ne znam zašto Ivo Josipović izbjegava taj susret, pita se Tomislav Nikolić

– Ako je Hrvatska podnijela tužbu protiv Srbije zbog genocida, kako predsjednik Hrvatske vlade može dolaziti u posjet? Netko onda tu nije iskren. Ili znaju da mi nismo počinili genocid ili posjet nije iskreno prijateljski – rekao je stranim dopisnicima u Beogradu, vidno razočaran što se prvo on nije sastao s hrvatskim kolegom, srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić, javljaju mediji u Srbiji. On, naime, misli da su se prvo trebali susresti predsjednici, a potom premijeri Hrvatske i Srbije.

– Mislim da je prvo trebao biti susret dvojice predsjednika jer to označava da je došlo do uspostavljanja dobrih odnosa i ne znam zašto Ivo Josipović izbjegava taj susret. Što se mene tiče, Srbija treba surađivati i razgovarati sa svakom državom u svijetu, ali postoji put. Ne može Hrvatska biti ljutita na predsjednika Srbije pa tražiti nekakav drugi način da se pojavi u Srbiji. Ja predstavljam Srbiju i njene građane u zemlji i inozemstvu – rekao je Nikolić.

>>VIDEO Milanović Dačiću: Bit ćemo kolege i susjedi. Pomoći ćemo vam

Komentara 99

IV
ivka.vg
19:19 16.01.2013.

Cijeli ovaj susret u Beogradu je toliko nebitan i beznačajan i poslužio je samo da primjetim da je Milanović viši od Dačića.....

BB
brle brkić
08:12 17.01.2013.

takav bi bijo red al da o tome svemu neodlučuju ameri koće se i kada sastat.

SE
sestrićna
17:07 16.01.2013.

možda bude na derneku u srbu susret --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije