Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ u Zlataru

J. Kosor: Zlatar je žrtva neodgovornosti Kukuriku koalicije

hdz, jadranka kosor, petar čobanković (1)
Ivica Galovic/PIXSELL
02.12.2011.
u 16:07

– Čelnik HNS-a, čiji je član bio gradonačelnik i upropastio grad, usuđuje se reći da se njima treba dati povjerenje – izjavila je predsjednica HDZ-a.

U zlatarskoj Sokolani danas je održan predizborni skup HDZ-a, kojem su nazočili kandidati III. izborne jedinice predvođeni Jadrankom Kosor. Ovom prilikom gradonačelnik Zlatara Miroslav Kopjar uručio je premijerki Kosor povelju počasne građanke grada Zlatara, koja joj je dodijeljena zbog zasluga za ponovnu afirmaciju grada i doprinos putem financijske pomoći koju je Vlada odobrila i dodijelila Zlataru.

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor u Zlataru je istaknula: – Zlatar diljem Hrvatske spominjem kao primjer onoga što su ovi iz suprotnoga tabora, iz Kukuriku koalicije u stanju napraviti i gradu i županiji i što su u stanju napraviti svojim neodgovornim ponašanjem i kao primjer dvostrukih mjerila za njih i HDZ. I medijskih i pravosudnih i svih drugih. Zlatar je pravi primjer za to. Koliko se puta o bivšem gradonačelniku koji je upropastio ovaj grad moglo čitati, koje su to prve minute Dnevnika počinjale načinom na koji je upropastio grad? A kad netko iz HDZ-a učini nešto što zahtijeva otvaranje istrage, onda je to svaki dan u medijima, dodaju se laži i objede – rekla je Kosor.

– Zamislite, čelnik te stranke, čiji je gradonačelnik upropastio grad, Radimir Čačić, usuđuje se reći da njima treba dati povjerenje kako bi vadili Hrvatsku iz blata. Oni se usuđuju nazivati ovu Vladu, koja je završila pregovore i uspješno se borila s krizom i protiv korupcije, pogrdnim imenima, proganjaju ministra unutarnjih poslova koji se usudio poduprijeti policiju da radi svoj posao. Kad je Tomislav Karamarko dolazio u Vladu i počinjao svoj posao, bio je hvaljen, ali kad je pokazao da sa mnom ima temeljno načelo u borbi protiv korupcije i kriminala i da nema nedodirljivih, postao je predmetom mržnje i objeda. Mi smo se borili za završetak pregovora, dok su nam ovi iz Kukuriku koalicije to onemogućavali. Oni su glasovali protiv svih temeljnih zakona koji su snažni mehanizmi protiv korupcije i kriminala. Zakon o sprečavanju sukoba interesa – danas ga ruše na Ustavnom sudu. U čemu je problem? Mi u HDZ-u možemo pokazati što imamo na bankovnim računima, a što je još važnije, kako smo to stekli. Naravno da je to problem onima koji imaju nevjerojatnu imovinu, a kažu da žive od plaće od 5000 kuna, a pri tom nasukavaju brodove po otocima jer, osim što ne znaju voziti, ne znaju ni upravljati brodovima. Pozivam da realno promislite u nedjelju. Puno je laži izgovoreno u medijima, puno napisano što nije istina i danas još nije dosta. Međutim mi smo stranka čvrstih i snažnih ljudi, 220 tisuća čestitih članica i članova. Ova je stranka na čelu Hrvatske bila u najtežim vremenima, uvela demokraciju i višestranačje u Hrvatsku, bila je na čelu za vrijeme stvaranja, obrane i oslobađanja Hrvatske, u poslovima uvođenja u UN, NATO, a sad smo završili pregovore. Ne smijemo dopustiti da na kormilo hrvatske države dođu oni koji najavljuju da će prvi njihov potez biti povlačenje tužbe protiv Srbije, poništenje zakona o ništetnosti – istaknula je Jadranka Kosor te dodala:

– Što se poteškoća grada Zlatara tiče, dok smo mi na čelu Vlade, nećete biti zaboravljeni, zajedno ćemo ići u nove projekte. Vjerujem da će mnogima zastati dah kad čuju rezultate iz III. izborne jedinice.

Komentara 6

DU
Deleted user
16:24 02.12.2011.

Kurta ili Murta? Nažalost Hrvata Ante neće.

OB
-obrisani-
16:30 02.12.2011.

kad su trebali birati Antu Markovića.....onda su skvičali za....Tutmanom . pa onda je i normalno što danas obilaze groblja i cvile nad mrtvima...a žive u bijedi i siromaštvu . a što ste drugo očekivali ???........Švicersku ???...e moj narode....blesavi...

TE
tester
17:03 02.12.2011.

uništio grad? pih,taj još puno treba naučiti od tebe i tvojih...uništili ste DRŽAVU!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije