Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja

J. Kosor nije htjela komentirati Polančecovu prezentaciju o Ini

kosor (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/3
02.07.2011.
u 12:55

Đuro Đaković Holding i Jadranski naftovod potpisali ugovor o izgradnji triju spremnika za naftu na lokaciji Omišalj na otoku Krku vrijedan 218,7 milijuna kuna.

SLAVONSKI BROD – Premijerka Jadranka Kosor s resornim ministrima Popijačem, Kalmetom i Božinovićem nazočila je svečanom potpisivanju ugovora između Đuro Đaković Holdinga kao voditelja konzorcija i s Jadranskim naftovodom o izgradnji triju spremnika za naftu na lokaciji Omišalj na otoku Krku.

Poslovi vezani tim ugovorom, vrijedni 218,7 milijuna kuna, moraju biti dovršeni za 20 mjeseci od uvođenja u posao.

Također, ĐĐ Holding sklopio je istom prigodom i Protokol o pokretanju aktivnosti na zajedničkom osnivanju trgovačkog društva Hrvatskih željeznica Holding i Đure Đakovića koje treba osigurati financiranje proizvodnje i najam teretnih vagona za potrebe HŽ-a, a obavljena je i svečana primopredaja 30 teretnih vagona za prijevoz rasutih tereta te sedam vagona samoistresača za prijevoz kamena temeljem ranijeg ugovora, vrijednog 83 milijuna kuna o izradi 100 vagona toga tipa između Đure Đakovića i HŽ-Cargo. Preostalih 63 vagona bit će isporučeno do kraja ove godine.

Premijerka Kosor nije željela davati izjave za medije o aktualnim političkim događajima, pa tako ni o prezentaciji Damira Polančeca u kojoj on tvrdi da je cijeli vrh HDZ-a, dakle i premijerka Jadranka Kosor, sve znao o dogovoru i sklapanju štetnog ugovora kojim se predaju upravljačka prava Mol-u nad Inom.

Komentara 58

OB
-obrisani-
13:11 02.07.2011.

Pametno

V4
Vladimir12-4
13:09 02.07.2011.

Pa kaj bu davala izjave na polanceceve izjave? Nije valjda vise htjela lagat, stvari su kristalne. Nije htjela govorit protiv sebe i HDZ-ovaca.

ZE
zendraf
15:09 02.07.2011.

A šta se tu ima komentirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije