Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijerka odgovara

J. Kosor: Ne sastajem se s Damirom Kuštrakom tajno

domjenak (1)
Željko Lukunić/Pixsell
30.08.2010.
u 14:50

Nemojte me pokušavati posvađati s Kuštrakom, poručila je premijerka novinarima.

- Ne sastajem se s Damirom Kuštrakom tajno. Razgovarali smo o sljedećim koracima - odgovorila je premijerka Jadranka Kosor na pitanje sastaje li se s predsjednikom HUP-a tajno. Najavila je sastanak s njim na temu investicija i, kako je rekla, dogovorili su se o pripremama toga sastanka.

- Naime cilj je ustanoviti koje su to još prepreke za investiranje kakvo bismo htjeli i da ih zajedno uklanjamo - nastavila je premijerka. Osvrnula se i na Kuštrakovu izjavu da u Hrvatskoj vlada antipoduzetnička klima.

- Nemojte me pokušavati posvađati s Kuštrakom. Ako Kuštrak govori o tome da poduzetnička klima nije onakva kakvu bismo htjeli, ja se s njim apsolutno slažem i tu ima puno posla za sve nas. Iz razgovora sam shvatila da on nije mislio da je Vlada krivac za to, nego cjelokupno ozračje - poručila je novinarima premijerka.

- Sve što možemo napraviti jest na tragu toga da uklanjamo prepreke. Vlada je u sklopu mjera programa gospodarskog oporavka utemeljila međuresorno povjerenstvo koje intenzivno radi i koje treba detektirati koje su to prepreke za povoljnu investicijsku klimu u različitim područjima života i taj je posao pri kraju - zaključila je Kosor.

Ključne riječi

Komentara 16

PI
Pippo9
16:25 30.08.2010.

Zaista je strasno kako mediji pokusavaju iskriviti djelo i rad premjerke Kosor.Dobro je rekla Kosor neki dan da u hrvatskoj i mediji utjecu na antipoduzetnicku klimu.

DU
Deleted user
17:22 30.08.2010.

\" Iz razgovora sam shvatila da on nije mislio da je Vlada krivac za to, nego cjelokupno ozračje - poručila je novinarima premijerka.\" opet je neko drugi kriv samo ne vlada vlada igra šah a nezna kako izgleda šahovska pločaa a o rasporedu figura i broju polja nećemo jer je to previše komplicirano za vladu

TU
tutle
15:46 30.08.2010.

koje prepreke, tko brani sutra poduzetnicima investirati u zdrave tvornice u polupustim dijelovima RH, građevinarima graditi tamo stanove za zaposlenike pa i poneko golf igralište ? mi moramo zaštiti radnike od gramzljivih poduzetnika i divljačkog kapitalizma te vrijedni prostor odd poduzetničkog devastiranja u svrhu pranja novca i brzog bogaćenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije