Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneni zakon

J. Kosor: HDZ nikada nije bio za dekriminalizaciju droga

kosor, katolička bolnica (1)
Ivica Galović/PIXSELL
29.05.2011.
u 15:53

Zastupnicima SDP jučer je mjesto trebalo biti na 20. godišnjici proslave oružnih snaga RH, a ne na podjeli fotelja, dodala je premijerka.

Premijerka Jadranka Kosor boraveći na otvaranju prve katoličke bolnice u Hrvatskoj odgovorila je i na upit novinara zašto su odustali od dekriminalizacije lakih droga.

- Netočno je da smo odustali od dekriminalizacije lakih droga i da smo 2009. boli za, a sada smo protiv. Novinari i političari često pogrešno govore o dekriminalizaciji lakih droga. Riječ je o prijedlogu radne skupine o dekriminalizaciji posjedovanja droge. Kazneni zakon ne poznaje laku i tešku drogu jer je svaka smrtonosno opasna. Radna skupina je predložila dekriminalizaciju, a stajalište HDZ je da u kaznenom zakonu mora ostati da je posjedovanje droge kazneno djelo bez obzira na količine koje se posjeduju ili težine droge – objasnila je premijerka Kosor koja je dodala da se treba boriti za život svakog mladog čovjeka jer svi teški ovisnici su počeli s lakšim drogama.

Na zamolbu novinara da komentira izjavu SDP-ovog čelnika o smjeni HDZ-a s vlasti premijerka Kosor je kazala da je zastupnicima SDP jučer mjesto trebalo biti na 20. godišnjici proslave oružnih snaga RH, a ne na podjeli fotelja.

>>J. Kosor otvorila prvu katoličku bolnicu vrijednu oko 100 mil. kn

Komentara 100

ZL
zlatnoŽito
17:41 29.05.2011.

Treba kriminalizirat usporeni rast Zagreba - još nema 2 milijona srca. A da ne govorimo o tome, kako neki gradići zaostaju sve od rata pa na ovamo.

OB
-obrisani-
19:46 29.05.2011.

. ...ivor ................previse pises....!!

ST
stripy
16:36 29.05.2011.

He he! \"svaka droga je smrtonosna\" već smo vidli da hdz može napravit više štete od Tsunamija. nakon njihovih poteza dođe mi da se drogiram ko normalan može ovo više trpit????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije