Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omišanin optužuje

'Izvukli su me iz provalije pa iz automobila ukrali 230.000 kuna'

Ibrahim Asani sletio vozilom u 60-metarsku provaliju (1)
Foto: Ivo Cagalj/ PIXSELL
1/5
30.10.2013.
u 07:57

Iako se vozilo nakon nesreće zapalilo, Omišanin je uvjeren da novac nije izgorio jer su u automobilu pronašli komadiće folije i papira u koje je bio zamotan, a komadića novčanica nije bilo.

Omišanin Ibrahim Asani, koji je 1. listopada preživio tešku prometnu nesreću, optužuje svoje spasioce da su mu, dok su ga spašavali, ukrali 230.000 kuna koje je imao u automobilu.

Omiški ugostitelj putovao je u Makarsku da bi u tamošnjoj mjenjačnici 230.000 kuna zamijenio eurima. Na putu prema Makarskoj probio je zaštitnu ogradu i sletio u provaliju.

– Čovjeku koji je prvi došao do mene i koji me, nakon što sam ispao iz auta, probudio iz nesvjestice, rekao sam da u autu imam 230.000 kuna, no on mi je uzvratio da auto gori i kako nema šanse da zbog novca riskira život jer bi lako moglo doći do eksplozije – ispričao je Asani za Slobodnu Dalmaciju i dodao kako su za novac vrlo brzo doznali svi koji su sudjelovali u spašavanju, a riječ je o 40-ak ljudi.

Iako se vozilo nakon nesreće zapalilo, Omišanin je uvjeren da novac nije izgorio jer su u automobilu pronašli komadiće folije i papira u koje je novac bio zamotan, a komadića novčanica nije bilo.

>> Vozač koji je sletio u provaliju od 60 m: To što sam preživio je čudo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije