Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelj napadnutog:

Izvukao nožić nakon što ga je Daruvarčev prijatelj tukao po glavi

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
05.06.2019.
u 21:30

Još uvijek se provodi kriminalističko istraživanje, a postoji i snimka cijelog događaja koja je završila u rukama policije.

Darko Kovačević Daruvarac ponovno je završio u zadarskoj policiji zbog dojave o fizičkom sukobu u trgovinskom centru na periferiji Zadra. Navodno su se sukobila tri muškarca, Darko (32), njegov prijatelj (35) i 33-godišnjak s područja Starigrada. Još uvijek se provodi kriminalističko istraživanje, a postoji i snimka cijelog događaja koja je završila u rukama policije.

Prijatelj napadnutog muškarca rekao je za RTL da su ga napali već ispred trgovačkog centra i da su ga tukli kamenjem, nakon čega je on izvukao nožić i pokušao se braniti, nakon čega je utrčao u trgovački centar gdje je napad nastavljen i gdje ga je Daruvarčev prijatelj tukao po glavi. I napadnuti je dovezen u bolnicu i pruža mu se pomoć. 

Odvjetnik Darka Kovačevića Daruvaraca Boris Radman unatoč nekoliko telefonskih poziva koje smo mu uputili kako bi utvrdili je li istina da je njegovog branjenik u policiji i potom navodno zbog ozljeda od sukoba prebačen u bolnicu nam se nije javljao na telefon. 

 

Komentara 11

WI
Witman
21:56 05.06.2019.

Daruvarac se nije mješao je je u pitanju ipak muškarac.

MA
Marcos
22:43 05.06.2019.

Daruvarca za predsjednika.

DU
Deleted user
22:15 05.06.2019.

Dragi naš druže Tito... dragi naš veliki vođo Kime... šapnite nam kako ste vi smirivali svoje daruvarce.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije