Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVOR CNN-A OTKRIVA
Povratak na članak

Zbog Trumpa: Amerikanci iz Rusije povukli agenta

Nakon višegodišnjeg truda američkih tajnih službi neimenovani kontakt iz ruske vlade izveden je iz rusije i trenutno je pod zaštitom u Americi.

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
14:06 10.09.2019.

a što vam to znači, 'Kremlj je, kako piše Guardian, poznato paranoičan o prisustvu ikakvih, pogotovo američkih agenata..'?! na prisustvo stranih agenata u vrhu vlasti neke zemlje su valjda svi jako osjetljivi. posebno amerikanci. koji love vještice već 4 godine, pa nikako da dokuče kako je rusija utjecala na rezultate izbora. i posebno ih muči bila kakva usporedba sa njihovim miješanjem u tuđe izbore. kako sad pomiriti dvije stvari, koje su iste, a oni žele da budu različite? znači, rusi su rusa koji je radio za amerikance izbacili iz službe, pobjegao je. u rusiji ga čeka sud i kazna od bar 25 godina sibira, kolonije. al amerika ga je prigrlila. isto tako rade i rusi, nijemci, englezi, sa svojim špijunima kad ih razotkriju. i jako bih voli pojašnjenje autora ovog pamfleta, što to znači, 'nakon višegodišnjeg truda američkih tajnih službi'...?

VL
NE
Nepokolebljiv
01:47 11.09.2019.

Radi Trumpa morali izvuci pozicioniranog spijuna u putinovu uredu(?!) Radi Trumpa morali preusmjeriti hurican iz Floride (gdje on ima vilu) u Kanadu. Radi Trumpa ce biti smak svjeta ... Ljevicari uzivaju proizvoditi organsko gnojivo na racun neistomisljenika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.